Autoverzekering BMW Z8 Kies de verzekering die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de BMW Z8 afsluiten, via internet? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Denk aan Aon Direct en natuurlijk FBTO. Vergelijk alle verzekeraars vlot en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Z8? Jouw premie wordt bepaald door onder andere soort dekking, het aantal km’s dat je rijdt en niet te vergeten demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Je bekijkt dan in een paar seconden de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW Z8! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door middel van de vergelijker kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Nissan Serena.

Erkende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Snel overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in een paar minuten.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de BMW Z8 Zoek je aanvullende informatie? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Gebruikelijk duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Verkoop je de BMW Z8? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 ordes van basisdekkingen voor de BMW Z8. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Een nieuwe Z8 verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor tweezijdige schade, brandschade, explosie-schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je BMW Z8. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als het je eigen schuld is. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor BMW Z8. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Opmerkelijk: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een jaar zonder schade gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit heet ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Noemenswaardig: De protocollen van de bonus/malus ladder lopen uiteen per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Heb je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Z8?

De hoogte van de premies voor een BMW Z8 kan enorm verschillen per assuradeur. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? In het lijstje hieronder staan de belangrijkste variabelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (8978MB)
 • Het merk en type van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Dekking + aanvullende modules
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je enkele toonaangevende aanbieders. Voorbeelden zijn Allsecur, OHRA plus Voogd en Voogd. We doorzoeken alleen verzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Belangrijk: wij geven geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gevraagde info ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor BMW rangeren op prijs en klant beoordeling. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende autoverzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering Interpolis.

autoverzekering BMW Z8


Goedkoopste autoverzekering voor BMW Z8 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de BMW Z8. Hoe vind je nu de laagste premie? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Kenteken invoeren (e.g. 9-TRH-27).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (1-01-1993).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor BMW.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Interessante ledenkorting
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Goede pechhulpdekking
Aanvullende dekking

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Altijd verzekerd de weg op
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Hoge klantenbeoordeling
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Extra dekking auto 6-13 jaar
Hoge klantbeoordeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Goede verkeersrechtsbijstand
Goede hulp & adviezen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Hulp bij het afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Optie verkeersrechtsbijstand
Met aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Verkeersschadeverzekering
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Schadegarant bedrijven
Snel schade melden

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Service in de winkel
Aanpassen & upgraden

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Schade Melden met de App
Verschillende opties


Voordeligste premie van de BMW Z8 berekenen

Hoe zit het met de kosten voor het verzekeren van de Z8? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een welbekend aspect is hoe oud je bent. Jongeren van 18 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 26 jaar of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een sjieke BMW Z8. Assuradeurs analyseren verder ook aspecten als woonplaats (7872HF). Het tarief in Driebergen-Rijsenburg is anders dan een Autoverzekering Bemmel. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (t/m 7.500) en natuurlijk de dekking worden meegenomen. De maandelijkse afschrijving is dus niet zomaar te noemen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer hierboven eventuele accessoires, hoofdbestuurder, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek BMW Z8 verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Z8 afsluiten!