Autoverzekering Renault Captur Vergelijk verzekeringen in 1 minuut

De meest goedkope autoverzekering voor jouw Renault Captur vinden en afsluiten? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Populaire aanbieders zijn Generali en niet te vergeten SNS. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en zonder moeite met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Captur ? De maandelijkse premie wordt bepaald door o.a. dekking, aanvullende modules, de waarde van je auto en jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Het systeem zoekt in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Renault Captur! Let op: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je zelf – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Honda Jazz.

Alle populaire verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Nu oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Renault Captur Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Gebruikelijk neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Renault Captur? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 verschillende types zekerheden voor jouw vertrouwde Renault Captur. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
Zo’n Captur verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij tweezijdige schade, schade na blikseminslag, schade door botsing met dieren. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Renault Captur. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaarWA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaarCasco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouderDe instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Renault Captur. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Slim: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Noemenswaardig: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Zo heb je maximale zekerheid.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je positie op de ladder daalt dan, en betaal je weer meer premie.

 • Goed onthouden: De spelregels van de bonus/malus-ladder wijken erg af per assuradeur.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Let op: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Captur ?

De actuele premie voor de Renault Captur kan enorm verschillen per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hieronder vind je de meest cruciale factoren.

 • De plaats waar jij woont (7604LI)
 • soort beveiliging op je auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Neem nou Bovag, nowGo maar ook Voogd en Voogd. Wij controleren slechts verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: dit is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt jouw resultaten voor Renault filteren op prijs en klant beoordeling. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de aangaande autoverzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering vergelijken Generali.

autoverzekering Renault Captur


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Captur afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Renault Captur. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 5-TLJ-70).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (10-06-1975).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Geschatte kilometrage.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Renault.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Hoge korting bij veilige rijstijl
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Faire schadeafhandeling
Aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Ruime keuze uit garages
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Schade in 3 stappen regelen
Jaarlijks opzegbaar

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Sociale verzekeraar
Hulp en ondersteuning

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Veel vrijheid en keuzes
Met aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Unieke extra dekkingen
Goede hulp & adviezen

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pakketkorting mogelijk
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Schade door rook en brand
Diverse modules kiezen

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Onderdeel van Vivat
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Snel schadeherstel
Snel schade melden

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Schade Melden met de App
14 dagen bedenktijd


Online premie van mijn Renault Captur berekenen

Hoe zit het met de kosten voor het verzekeren van de Captur ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciaal aspect is; hoe oud je bent. Jongeren van 21 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan ouderen / senioren, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een nieuwe Renault Captur. Verzekeringen overdenken ook o.a. postcode (1303BB). De hoogte van de polis in Voorhout wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Spanbroek. Ook het verwachte aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. Het tarief is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu zelf jouw premie. Geef nu jouw schadevrije jaren, aantal kilometers per jaar, kenteken in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Renault Captur verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Captur afsluiten!