Autoverzekering Renault Espace Vergelijk verzekeringen in 1 minuut

Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Renault Espace vergelijken en afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. ABN AMRO en uiteraard ook Turien & Co. Vergelijk ze nu vlug en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Espace ? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar variabelen als schadevrije jaren, type auto en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Het systeem zoekt binnen mum van tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Renault Espace! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Honda Logo.

Alle populaire autoverzekeringen

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Renault Espace Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Gemiddeld genomen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Renault Espace? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 categorieëndekkingen voor jouw eigen Renault Espace. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Je Espace verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere schade door botsing met dieren, explosie-schade, tweezijdige schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Renault Espace. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaarAll-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaarBeperkt Casco verzekering (WA+)
Auto’s van 10 jaar of ouderWA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Renault Espace. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Ideaal: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opmerkelijk: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je een treetje naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Opmerkelijk: De regels van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Interessant: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Espace ?

De maandpremie voor de Renault Espace loopt uiteen per aanbieder. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hieronder vind je de meest cruciale componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (8522JJ)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeraars. Onder andere Centraal Beheer, nowGo en bijv. United Insurance. Wij controleren uitsluitend autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Belangrijk: de uitkomst is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor Renault ordenen op laagste prijs en best beoordeeld. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende verzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering vergelijken Klaverblad.

autoverzekering Renault Espace


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Espace afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Renault Espace. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Let op het stappenplan hieronder.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 1-KDN-12).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (7-05-1982).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies het type dekking voor Renault.
7. Orden de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Tot 30% veilige rijderskorting
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Korting voor een 2e auto
Goede telefonische service

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Unieke Automodus
Geld snel op je rekening

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Dag & nacht schadehulp
24/7 schade melden

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Eerlijke verzekering
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Ook voor inzittenden
Schade snel afgehandeld

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Service award winnaar
Gemakkelijk opzeggen

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pechhulp binnenland
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Interessante pakketkorting
Aanpassen & upgraden

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Optie rechtshulp-verkeer
Wa, WA+ of Allrisk

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Gezinsautoregeling
Schade snel afgehandeld


Voordeligste premie van de Renault Espace berekenen

Hoe hoog is de premie bij een verzekering voor de Espace ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een welbekende factor is jouw leeftijd. 19-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook is de premie duurder bij een recent gekochte Renault Espace. Autoverzekeraars analyseren verder ook onder andere postcode (5121FH). De premie in Emmer-Compascuum wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Spijk. Ook de kilometrage (20.001 tot 25.000) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. De maandpremie is voor iedereen weer uniek. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Geef snel schadevrije jaren, aantal kilometers per jaar, eventuele accessoires in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Renault Espace verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Espace afsluiten!