Autoverzekering Renault Fluence Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten

De meest goedkope autoverzekering voor jouw Renault Fluence vinden en afsluiten? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bijvoorbeeld Bovag en niet te vergeten Lancyr. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlug en probleemloos online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Fluence ? Het maandbedrag wordt bepaald door bijvoorbeeld soort dekking, het aantal km’s dat je rijdt plus jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Het systeem zoekt binnen een paar minuten de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Renault Fluence! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. D.m.v. de vergelijkers kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Honda Prelude.

Erkende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Renault Fluence Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Wanneer kan dat? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Meestal duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar kun je er vanaf. Houd rekening met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij jouw Renault Fluence? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kan je dat binnen een paar weken regelen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Wij distantiëren drie categorieënzekerheden voor jouw vertrouwde Renault Fluence. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Zo’n Fluence verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Jouw assuradeur betaalt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Je kunt een claim indienen voor schade door storm, explosie-schade, schade na blikseminslag. Een stuk completer dan WA dus .

3. All Risk (WA volledige casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Renault Fluence. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaarWA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaarEen beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaarDe (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Renault Fluence. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Feit: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Claim je schade? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Opmerkelijk: De spelregels van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Let op: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Fluence ?

Het maandbedrag voor de Renault Fluence loopt uiteen per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de meest cruciale componenten.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (3695ID)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw bonus/malus-positie
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je bekende organisaties. Bijvoorbeeld Aegon, HEMA en bijv. De Zeeuwse. We onderzoeken alleen maar assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Vergeet niet: de vergelijking is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je het formulier voltooid? Dan kun je de aanbieders voor Renault filteren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de betrokken autoverzekering. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering vergelijken Delta Lloyd.

autoverzekering Renault Fluence


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Fluence afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Renault Fluence. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 6-TXJ-50).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (22-06-1969).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Renault.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Haal-en brengservice
Eenvoudig uitbreiden

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
4 extra zekerheden
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Speciale AutoModus App
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Praktische tips veilig rijden
Eenvoudig uitbreiden

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Gemiddeld een 8 op service
Met aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Ouderwets binnenlopen
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Ook complete pakketten
Contact via social media

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pechhulp buitenland
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
24 uur per dag hulp
Eenvoudige procedures

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Maximaal 80% korting
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
WA, WA+ of All Risk
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Superhandige App
Snel claims indienen


Online premie van mijn Renault Fluence berekenen

Hoe zit het met de kosten bij een verzekering voor de Fluence ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een voorname variabele is het jaartal van geboorte. Beginnende bestuurders betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een zware Renault Fluence. Aanbieders houden ook rekening met variabelen zoals regio (1012DL). De maandpremie in Middenmeer is anders dan een Autoverzekering Sprang-Capelle. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en het type voertuig hebben invloed. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu jouw maandlasten. Vul vandaag postcode, kenteken, aantal kilometers per jaar in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de Renault Fluence verzekeringen en start met geld besparen In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Fluence afsluiten!