Autoverzekering Renault Talisman Vergelijk verzekeringen in 1 minuut

Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Renault Talisman afsluiten, via internet? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Bekende voorbeelden zijn Bruns ten Brink en Interpolis. Vergelijk ze nu vlot en eenvoudig online. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Talisman ? Het maandbedrag komt tot stand op basis van bijvoorbeeld positie op de bonusladder, type auto en niet te vergeten de hoofdgebruiker. Start direct met je gegevens hierboven. Je achterhaalt binnen 10 seconden tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Renault Talisman! Goed om te weten: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Hyundai I40.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Snel overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, binnen een half uur.

Vergelijken bespaart geld

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Renault Talisman Zoek je aanvullende informatie? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Benieuwd wanneer dat een optie is? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
In het algemeen duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Renault Talisman? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Na de informering over de poliswijziging heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Zoals je misschien weet zijn er 3 types dekkingen voor de Renault Talisman. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Hoe verhouden deze precies?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Je Talisman verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Betrokken bij een ongeval? Jouw assuradeur betaalt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij een sterretje in je voorruit, explosie-schade, tweezijdige schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Renault Talisman. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaarEen beperkt casco WA polis
Auto’s van 10 jaar of ouderStandaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Renault Talisman. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Belangrijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat geeft een prettig gevoel!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Noemenswaardig: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder verschillen nogal per autoverzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan daal je niet op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dat betekent een malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Feit: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Talisman ?

De premie voor de Renault Talisman wisselt nogal eens per aanbieder. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? De opsomming hierna bevat de meest betekenisvolle componenten.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (3895DG)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Dekking + aanvullende modules
 • Jouw bonus/malus-positie
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Type gebruik: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde verzekeraars. Neem nou Allsecur, Reaal en ZEKUR. Wij checken slechts organisaties die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Renault klasseren op de goedkoopste prijs of beste rating. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de betreffende aanbieder. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld WA-verzekering Ditzo.

autoverzekering Renault Talisman


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Talisman afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Renault Talisman. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Bekijk het handige stappenplan.

1. Nummerbord invullen (zoals 1-TDH-16).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (12-04-1968).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Renault.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Unieke schadehulp
Voor jong en oud geschikt

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
4 extra zekerheden
14 dagen bedenktijd

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Samenwerking met Rabobank
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Uitgebreid netwerk garages
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Ook totaalpakketten
Snel schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Geen poliskosten
Eenvoudige procedures

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Goede polisvoorwaarden
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Simpele verzekeringskaarten
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Schade door rook en brand
Eenvoudig contract / polis

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Wegslepen na ongeluk
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Ook zakelijke klanten
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
No-claimkorting tot wel 82%
Hulp bij het afsluiten


Eenvoudig premie van de Renault Talisman berekenen

Hoe hoog is de premie voor de verzekering van mijn Talisman ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een invloedrijke factor is geboortedatum. 21-jarigen betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook ligt de premie wat hoger bij een jonge Renault Talisman. Verzekeraars doorzoeken ook onder andere postcode (8415KF). De hoogte van de polis in Erp is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Strijen. Ook het geschatte aantal km’s (12.001 – 15.000) en natuurlijk de dekking zijn bekende factoren. Het tarief is dus erg persoonlijk. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef direct postcode, eventuele accessoires, kenteken in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Renault Talisman verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Talisman afsluiten!