Autoverzekering Ford Maverick Kies de verzekering die bij jou past


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Ford Maverick vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Populaire aanbieders zijn Aegon en ook Unigarant. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en probleemloos via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Maverick ? De assurantiepremie wordt bepaald door zaken als soort dekking, gebruik van de auto en bijvoorbeeld jouw leeftijd. Vul hierboven de gegevens in. Je bekijkt dan in een paar seconden de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Ford Maverick! Goed om te weten: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Toyota Mirai.

Alle populaire aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Ford Maverick Meer weten over overstappen? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Meestal neem je een verzekering voor een jaar. Daarna kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Ford Maverick? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Er zijn 3 categorieëngaranties voor de Ford Maverick. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Een gebruikte Maverick verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een botsing met een andere auto? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Hier kun je ook terecht bij diefstal, schade na blikseminslag, explosie-schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Ford Maverick. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als het je eigen schuld is. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Ford Maverick. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Ideaal: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opmerkelijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Opmerkelijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling verschillen nogal per assuradeur.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Maverick ?

De maandpremie voor de Ford Maverick kan enorm verschillen per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hieronder vind je de meest invloedrijke elementen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (8710HC)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Bijvoorbeeld Promovendum, Kilometerverzekering of VVS. Wij raadplegen enkel autoverzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Neem dit in acht: de uitkomst is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Ford ordenen op laagste prijs en best beoordeeld. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aanbieder. Dat is de meest actuele bron van informatie. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Premie berekenen HEMA.

autoverzekering Ford Maverick


Goedkoopste autoverzekering voor Ford Maverick afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Ford Maverick. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 9-TRV-16).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (19-12-1994).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor Ford.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Tot 30% veilige rijderskorting
Hulp en ondersteuning

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Goede rechtsbijstand
Online account

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Ruime keuze uit garages
Aanpassen & upgraden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Uitgebreid netwerk garages
Met aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Gemiddeld een 8 op service
Snel online afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Dag en nacht contact
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Wettelijke Aansprakelijkheid
Voor jong en oud geschikt

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pakketkorting mogelijk
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Beoordelingsscore van 7,5+
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
SOS International
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Coöperatieve verzekeraar
Contact via social media

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Schade Melden met de App
Eenvoudige procedures


Online premie van mijn Ford Maverick berekenen

Wat betaal ik per maand voor de verzekering van mijn Maverick ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een betekenisvolle variabele is het jaartal van geboorte. Jongeren van 20 jaar hebben te maken met een hogere premie dan meer ervaren automobilisten, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een nieuwe Ford Maverick. Verzekeringen overwegen daarnaast factoren als adresgegevens (1769CA). Het maandbedrag in Venlo is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Heerlen. Ook het aantal kilometers (25.001 – 30.000) en het gebruik van de auto hebben invloed. De maandelijkse afschrijving hangt dus van veel zaken af. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer nu je geboortedatum, kenteken, huisnummer in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de Ford Maverick verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Maverick afsluiten!