Autoverzekering Rover 45 Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Rover 45 vergelijken en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Aon Direct en ook ZEKUR. Vergelijk ze nu vlot en moeiteloos via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn 45 ? De assurantiepremie wordt bepaald door o.a. positie op de bonusladder, de cataloguswaarde en jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je vindt dan binnen 10 seconden tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Rover 45! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Via onze vergelijker kun je – uitgaande van jouw situatie – een aanbieder kiezen. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Hyundai Tucson.

Erkende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Nu oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Rover 45 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Gemiddeld genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Gewoonlijk een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw Rover 45? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 soorten waarborg types voor de Rover 45. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-verzekering
Een nieuwe 45 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? De verzekering regelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor brandschade, tweezijdige schade, schade door storm. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Rover 45. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Rover 45. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Interessant: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je een treetje naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Opmerkelijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder variëren erg per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Let op: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de 45 ?

De premie voor de Rover 45 varieert erg per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Op deze pagina vind jij de meest cruciale variabelen.

 • Je postcode / regio (4173BJ)
 • Het merk en type van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De basisdekking van de auto
 • Aantal schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je bekende organisaties. Bijvoorbeeld Promovendum, Klaverblad of bijvoorbeeld VVS. Wij controleren alleen maar autoverzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Neem dit in acht: wij geven geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Rover classificeren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. WA-verzekering ZEKUR.

autoverzekering Rover 45


Goedkoopste autoverzekering voor Rover 45 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Rover 45. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Gebruik deze handige stappen.

1. Kenteken invoeren (zoals 2-TFK-58).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (17-10-1993).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Geschatte kilometrage.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Rover.
7. Filter de verzekeraars op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Aanschafwaardegarantie
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Snel premie berekenen
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Veilige AutoModus
Snel schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Dag & nacht schadehulp
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Ook totaalpakketten
Handige overstaphulp

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Geen poliskosten
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Unieke extra dekkingen
Aanpassen & upgraden

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Ook ruitschade gedekt
Eenvoudig contract / polis

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Hulp bij mechanisch defect
Diverse modules kiezen

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Wegslepen na ongeluk
Gebruiksvriendelijke website

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook zakelijke klanten
Goede hulp & adviezen

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Afsluiten in 5 snelle stappen
Gebruiksvriendelijke website


Snel premie van de Rover 45 berekenen

Hoe zit het met de kosten voor de autoverzekering van de 45 ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een voorname variabele is geboortedatum. Jongeren van 19 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan oudere mensen, met veel schadevrije jaren. Ook ligt de premie wat hoger bij een nieuwe Rover 45. Assuradeurs houden ook rekening met factoren als woonplaats (1077MA). De premie in Boekel is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Ter Apel. Ook het geschatte aantal km’s (15.001 – 20.000) en de waarde van je auto hebben invloed. De maandelijkse afschrijving is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu zelf jouw premie. Voer onder andere eventuele accessoires, huisnummer, gewenste dekking in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de Rover 45 verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 45 afsluiten!