Autoverzekering Hyundai Tucson Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Hyundai Tucson bekijken en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan EAG Assuradeuren en Klaverblad. Vergelijk ze nu vlot en probleemloos online. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Tucson ? Het premiebedrag heeft te maken met bijvoorbeeld schadevrije jaren, type auto maar ook de hoofdgebruiker. Voer jouw details hierboven in. Zo vind jij binnen een paar minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Hyundai Tucson! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volkswagen T2.

Alle populaire verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Hyundai Tucson Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Door de bank genomen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Daarna kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Hyundai Tucson? Het contract wordt dan gestopt. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 types basisdekkingen voor de Hyundai Tucson. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Een Tucson verzekeren met een WA polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Dit dekt vaak onder andere een sterretje in je voorruit, schade na blikseminslag, diefstal. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Hyundai Tucson. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Auto van 6 – 10 jaarWA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder)WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Hyundai Tucson. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met behulp van de extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Misschien iets voor jou: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opvallend: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Feit: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder wijken erg af per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Neem dit in acht: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Tucson ?

De geldende premie voor een Hyundai Tucson varieert erg per assuradeur. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hieronder vind je de meest invloedrijke onderdelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (3499LC)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende autoverzekeringen. O.a. De Goudse, Lancyr plus Voogd en Voogd. Wij checken enkel verzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let wel: beschouw dit niet als een advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Heb je alle details ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Hyundai klasseren op prijs en klant beoordeling. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de betrokken autoverzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Informatie over Autoverzekering van FBTO.

autoverzekering Hyundai Tucson


Goedkoopste autoverzekering voor Hyundai Tucson afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Hyundai Tucson. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg dan de volgende instructies.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 4-KBZ-68).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (25-04-1962).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies een dekkings type voor Hyundai.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Unieke schadehulp
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Korting voor een 2e auto
Aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Samenwerking met Rabobank
Hulp en ondersteuning

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Schade in 3 stappen regelen
24/7 schade melden

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Ook totaalpakketten
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Dag en nacht contact
Geld snel op je rekening

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Goede polisvoorwaarden
Hulp bij overstappen

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Pechhulp buitenland
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Hulp bij mechanisch defect
Snelle schade afhandeling

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Pakketkorting mogelijk
Aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
WA, WA+ of All Risk
Snelle schade afhandeling

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Gezinsautoregeling
Snel schade melden


Snel premie van de Hyundai Tucson berekenen

Hoe hoog is de premie voor de autoverzekering van de Tucson ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijke variabele is leeftijd. 18-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, met veel schadevrije jaren. Ook ligt de premie wat hoger bij een nieuwe Hyundai Tucson. Assuradeurs kijken ook naar je regio (8129MH). De maandpremie in Hansweert wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Horst. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (20.001 – 25.000) en het merk/type auto zijn bepalend. De berekening van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul onder andere aantal kilometers per jaar, eventuele accessoires, schadevrije jaren in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de Hyundai Tucson verzekeringen en stap over Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Tucson afsluiten!