Autoverzekering Saab 900 Eenvoudig verzekeringen vergelijken


Een goedkope autoverzekering voor jouw Saab 900 vinden en afsluiten? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bekende voorbeelden zijn Zelf en natuurlijk VOOROP. Vergelijk alle aanbieders vlug en zonder moeite online. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 900 ? Het premiebedrag hangt af van onder andere aantal opgebouwde jaren zonder schade, privé of zakelijk gebruik plus jouw leeftijd. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Saab 900! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Iveco Daily.

Alle toonaangevende verzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Nu oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Praktische informatie over het verzekeren van de Saab 900 Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ga je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Vaak sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Daarna kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Saab 900? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij distantiëren drie ordes van zekerheden voor de Saab 900. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. WA
De 900 verzekeren met een WA polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Dan betaalt jouw verzekeraar schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij een sterretje in je voorruit, brandschade, schade door storm. Een stuk completer dan WA dus .

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Saab 900. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto’s van 10 jaar of ouder Standaard WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Saab 900. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Let op: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Goed onthouden: De voorwaarden van de bonus/malus regeling wijken erg af per verzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Opmerkelijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een 900 ?

De premie voor de Saab 900 kan enorm verschillen per autoverzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Graag noemen we de voornaamste variabelen.

 • Je postcode / regio (4492AA)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je bekende verzekeraars. O.a. Centraal Beheer, Lancyr of Voogd en Voogd. We bekijken puur assuradeurs waarvan de meest recente premies bekend zijn.Feit: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Saab filteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande organisatie. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld WA-verzekering Delta Lloyd.

autoverzekering Saab 900


Goedkoopste autoverzekering voor Saab 900 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Saab 900. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 7-SBJ-05).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (18-06-1981).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies de juiste dekking voor Saab.
7. Filter de verzekeraars op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Aanschafwaardegarantie
Hulp bij het afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Faire schadeafhandeling
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Veilige AutoModus
Helder polisblad

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Schade in 3 stappen regelen
Helder polisblad

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Dekking binnen & buitenland
Schade melden via internet

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringVeel vrijheid en keuzes
Gebruiksvriendelijke website

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Ook complete pakketten
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Snel online afsluiten
24/7 schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
24 uur per dag hulp
Online account

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Wegslepen na ongeluk
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Snel schadeherstel
Gemakkelijk opzeggen

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Afsluiten in 5 snelle stappen
Eenvoudig contract / polis


Eenvoudig premie van de Saab 900 berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij een verzekering voor de 900 ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een betekenisvolle factor is geboortedatum. 20-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 28 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een kostbare Saab 900. Autoverzekeraars overdenken ook zaken als postcode (9872LF). De maandpremie in Ravenstein kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Teteringen. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en het merk/type auto hebben invloed. Het bedrag per maand is dus erg persoonlijk. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer nu je postcode, gewenste dekking, huisnummer in, en je weet het in 2 minuten.

Zoek alle Saab 900 verzekeringen en start met geld besparen In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw 900 afsluiten!