Autoverzekering Infiniti G Vind de verzekeraar die bij jou past


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Infiniti G afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. ABN AMRO en niet te vergeten VOOROP. Vergelijk alle verzekeraars snel en eenvoudig via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn G ? Jouw premie hangt af van bijvoorbeeld schadehistorie, de aanschafwaarde en niet te vergeten jouw regio. Start direct met je gegevens hierboven. Je achterhaalt in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Infiniti G! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Via onze vergelijker kun je zelf – uitgaande van jouw situatie – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Volkswagen T5.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Infiniti G Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Door de bank genomen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Infiniti G? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 verschillende varianten van zekerheden voor jouw Infiniti G. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Jouw G verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA+ dekt ook o.a. tweezijdige schade, schade door natuurgeweld, schade door storm. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Infiniti G. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Auto ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Infiniti G. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Praktisch: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Let op: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een jaar zonder schade gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan ga je een treetje naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Let op: De protocollen van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per autoverzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Goed onthouden: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn G ?

De maandpremie voor de Infiniti G varieert erg per verzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Graag noemen we de meest betekenisvolle componenten.

 • Je postcode / regio (3649HF)
 • Gegevens van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Hoe je de auto gebruikt: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via de vergelijker vergelijk je bekende verzekeraars. Denk aan Aegon, InShared of bijvoorbeeld VKG. We onderzoeken slechts verzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Belangrijk: wij geven geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Infiniti indelen op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende autoverzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op deze website vind je ook info over Informatie over Autoverzekering van Univé.

autoverzekering Infiniti G


Goedkoopste autoverzekering voor Infiniti G afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Infiniti G. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 06-ZPB-5).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (2-04-1967).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor Infiniti.
7. Orden de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Interessante ledenkorting
Verschillende opties

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Schade inzittenden
14 dagen bedenktijd

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Ruime keuze uit garages
Jaarlijks opzegbaar

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Snel online premie berekenen
Schade snel afgehandeld

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Eerlijke verzekering
Supersnel geregeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Ouderwets binnenlopen
Snel schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
WhatsApp service
Aanpassen & upgraden

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Optie verkeersrechtsbijstand
Eenvoudige procedures

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Interessante pakketkorting
Jaarlijks opzegbaar

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Schadegarant bedrijven
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Klantbeoordeling 8+
Goede telefonische service

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Voordelig 2e auto verzekeren
Snel schade melden


Voordeligste premie van de Infiniti G berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij een verzekering voor de G ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciale variabele is geboortejaar. 23-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan oudere mensen, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook betaal je meer bij een jonge Infiniti G. Assuradeurs doorzoeken ook factoren als adresgegevens (6085HF). De premie in Rockanje is anders dan een Autoverzekering Huissen. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (7501 – 10.000) en het merk/type auto zijn bekende factoren. Het bedrag per maand is dus een vrij ingewikkelde som. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul vandaag gewenste dekking, schadevrije jaren, aantal kilometers per jaar in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de Infiniti G verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw G afsluiten!