Autoverzekering Iveco Daily Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Iveco Daily afsluiten, via internet? Tegenwoordig is het aanbod enorm. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld ASR en natuurlijk nowGo. Vergelijk alle aanbieders vlug en zonder moeite via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Daily ? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar zaken als de gewenste dekking, gebruik van de auto plus jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. Zo vind jij supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Iveco Daily! Let op: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Volkswagen Touran.

Erkende autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Iveco Daily Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
In het algemeen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Iveco Daily? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij distantiëren drie ordes van dekkingen voor jouw eigen Iveco Daily. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een Daily verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA plus beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere schade na blikseminslag, diefstal, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Iveco Daily. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Iveco Daily. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Slim: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Let op: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp module
Sta je met pech langs de weg? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Interessant: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling lopen uiteen per aanbieder.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Interessant: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Daily ?

De actuele premie voor de Iveco Daily kan enorm verschillen per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? In het lijstje hieronder staan de meest invloedrijke variabelen.

 • Jouw postcodegebied (9380HI)
 • Het gewicht van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je bekende aanbieders. Onder andere ANWB, Interpolis plus ZLM Verzekeringen. We doorzoeken alleen verzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Van belang: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Iveco filteren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende organisatie. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Informatie over Autoverzekering van ASR.

autoverzekering Iveco Daily


Goedkoopste autoverzekering voor Iveco Daily afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Iveco Daily. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Let op het stappenplan hieronder.

1. Kenteken invoeren (n.b. 00-ZNZ-8).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (24-12-1995).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Iveco.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Dag en nacht hulp van centrale
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Goede rechtsbijstand
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Ruime keuze uit garages
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Binnen 1 minuut geregeld
Online account

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Dekking binnen & buitenland
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Ook voor inzittenden
Eenvoudig uitbreiden

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
WhatsApp service
Handige overstaphulp

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Ook ruitschade gedekt
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Tot 85% korting
Schade snel afgehandeld

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Maximaal 80% korting
Snelle schade afhandeling

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook accessoires
Simpel over te sluiten

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Schade Melden met de App
Hoge klantbeoordeling


Snel premie van de Iveco Daily berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de Daily ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een belangrijke variabele is het jaartal van geboorte. Jongeren tot 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan meer ervaren automobilisten, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een recent gekochte Iveco Daily. Aanbieders kijken ook naar zaken als adresgegevens (5373HK). De hoogte van de polis in De Westereen kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Hummelo. Ook de kilometrage (10.001 tot 12.000) en het gebruik van de auto zijn bepalend. De maandelijkse afschrijving is dus niet zomaar te noemen. Bereken nu zelf jouw premie. Vul o.a. gewenste dekking, eventuele accessoires, kenteken in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de Iveco Daily verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Daily afsluiten!