Autoverzekering Seat Exeo Vind de verzekeraar die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Seat Exeo vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Denk aan InShared en WitGeld.nl. Vergelijk ze nu vliegensvlug en gemakkelijk via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Exeo ? De maandelijkse premie heeft te maken met onder andere positie op de bonusladder, de geschatte kilometragemaar ook jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Dan zoek je in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Seat Exeo! Belangrijk: dit is geen advies. Met de vergelijkingsmodule heb je de mogelijkheid om – uitgaande van jouw situatie – een aanbieder kiezen. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Jeep Renegade.

De beste verzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Seat Exeo Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ga je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Meestal duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw Seat Exeo? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 verschillende types waarborg types voor jouw vertrouwde Seat Exeo. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Een nieuwe Exeo verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je schade bij een ander? Je verzekeraar behandelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor diefstal, schade door storm, tweezijdige schade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Seat Exeo. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Seat Exeo. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Goed onthouden: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Let op: De spelregels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Let op: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Exeo ?

De maandpremie voor de Seat Exeo loopt uiteen per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? De opsomming hierna bevat de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Je woonplaats (5125AA)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gewenste dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Voorbeelden zijn Allianz, ING Bank of bijvoorbeeld VOOROP. Wij checken alleen maar autoverzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let op: wij geven geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Seat rangschikken op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de verzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over WA-verzekering Unigarant.

autoverzekering Seat Exeo


Goedkoopste autoverzekering voor Seat Exeo afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Seat Exeo. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Kenteken invoeren (bijv. 5-TVK-74).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (15-12-1964).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies de juiste dekking voor Seat.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Lagere premie bij veilig rijden
Hulp en ondersteuning

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Goede rechtsbijstand
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Niet voorschieten
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Schade in 3 stappen regelen
Helder polisblad

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Voor het hele gezin
Supersnel geregeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Goede verkeersrechtsbijstand
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Wettelijke Aansprakelijkheid
Online klantenservice

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Online 10% korting
Verschillende opties

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Tot 85% korting
Eenvoudig contract / polis

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Maximaal 80% korting
Binnen 10 minuten claimen

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Coöperatieve verzekeraar
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Gezinsautoregeling
Schade snel afgehandeld


Voordeligste premie van de Seat Exeo berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn Exeo ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een belangrijke factor is; hoe oud je bent. De “jonkies” betalen normaal vaak meer dan de oudere mensen, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de kosten wat meer bij een zware Seat Exeo. Autoverzekeraars houden ook rekening met o.a. adresgegevens (9197MJ). De premie in Mill is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Uddel. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 – 15.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bekende factoren. De hoogte van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef snel huisnummer, gewenste dekking, schadevrije jaren in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Seat Exeo verzekeringen en bespaar vandaag nog In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Exeo afsluiten!