Autoverzekering Ford Probe Kies de verzekering die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Ford Probe afsluiten? Momenteel zijn er tientallen verzekeraars. Denk aan Aegon en VKG. Vergelijk ze nu vliegensvlug en zonder moeite via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Probe ? De maandelijkse premie hangt af van variabelen als positie op de bonusladder, de geschatte kilometragemaar ook de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan binnen mum van tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Ford Probe! Belangrijk: dit is geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Toyota Picnic.

De beste verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, met weinig inspanning.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Ford Probe Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan dit zomaar? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Gemiddeld genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. In het algemeen is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de Ford Probe? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er zijn 3 ordes van zekerheden voor jouw vertrouwde Ford Probe. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie Probe verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? Je verzekeraar behandelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Dit dekt vaak onder andere tweezijdige schade, schade door natuurgeweld, een sterretje in je voorruit. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Ford Probe. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als het je eigen schuld is. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Voertuigen ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Ford Probe. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Iets voor jou? Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Opvallend: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe minder schade je hebt, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een jaar zonder schade gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Je positie op de ladder daalt dan, en de maandlasten stijgen.

 • Goed onthouden: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling verschillen nogal per verzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Noemenswaardig: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Probe ?

Het maandbedrag voor de Ford Probe kan enorm verschillen per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Graag noemen we de meest cruciale variabelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (7521GM)
 • Gegevens van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Het gebruik van de auto: Voor bedrijven of personen

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire verzekeringen. Neem nou Aegon, Generali of Zelf. We doorzoeken slechts assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Let wel: beschouw dit niet als een advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Ford rangschikken op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen aanbieder. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Premie berekenen Delta Lloyd.

autoverzekering Ford Probe


Goedkoopste autoverzekering voor Ford Probe afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Ford Probe. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (e.g. 9-KHP-03).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (3-07-1965).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Ford.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Via WhatsApp bereikbaar
Online schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Binnen 2 minuten afsluiten
Gebruiksvriendelijke website

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Speciale AutoModus App
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Praktische tips veilig rijden
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Eerlijke verzekering
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Eigen risico van slechts €100
Eenvoudig contract / polis

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Winnaar van vele prijzen
Snel claims indienen

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Optie verkeersrechtsbijstand
Hulp en ondersteuning

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Schade door rook en brand
Hulp en ondersteuning

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Schadegarant bedrijven
Met aanvullende modules

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Ook zakelijke klanten
Snel schade melden

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Eigen risico kiezen
Aanvullende dekking


Voordeligste premie van de Ford Probe berekenen

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de verzekering van mijn Probe ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een welbekende factor is leeftijd. 23-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan ouderen / senioren, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook schiet de premie omhoog bij een kostbare Ford Probe. Autoverzekeringen analyseren verder ook zaken als postcodegebied (9361JF). Het maandbedrag in Kloosterburen wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Heeten. Ook het aantal kilometers (10.001 – 12.000) en de dagwaarde van de auto worden meegenomen. Het tarief hangt dus van veel zaken af. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul onder andere huisnummer, kenteken, hoofdbestuurder in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle Ford Probe verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Probe afsluiten!