Autoverzekering SsangYong Korando Eenvoudig verzekeringen vergelijkenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw SsangYong Korando afsluiten, via internet? Tegenwoordig zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Denk aan Fairzekering en niet te vergeten Ditzo. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en moeiteloos via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Korando ? Het premiebedrag komt tot stand op basis van onder andere aantal opgebouwde jaren zonder schade, privé of zakelijk gebruik en de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je checkt dan in luttele minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw SsangYong Korando! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Kia Sportage.

Meest vertrouwde verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Handige informatie over het verzekeren van de SsangYong Korando Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Contractvervaldatum
Normaliter duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Veelal is dat een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw SsangYong Korando? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de premie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij maken onderscheid tussen drie ordes van basisdekkingen voor jouw eigen SsangYong Korando. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een nieuwe Korando verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade na blikseminslag, brandschade, schade door storm. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor SsangYong Korando. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Goede auto van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaarCasco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaarBasis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de SsangYong Korando. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Handig: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Goed onthouden: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Noemenswaardig: De protocollen van de bonus/malus regeling variëren erg per aanbieder.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Goed onthouden: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Korando ?

Het maandbedrag voor de SsangYong Korando verschilt nogal per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Graag noemen we de bekendste componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (9278KD)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende verzekeringen. O.a. De Goudse, Lancyr en Voogd en Voogd. Wij vergelijken enkel autoverzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Noemenswaardig: dit is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor SsangYong filteren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende verzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over WA-verzekering ZEKUR.

autoverzekering SsangYong Korando


Goedkoopste autoverzekering voor SsangYong Korando afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de SsangYong Korando. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 4-SLS-20).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (14-10-1992).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor SsangYong.
7. Filter de verzekeraars op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Hoge korting bij veilige rijstijl
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Binnen 2 minuten afsluiten
Goede hulp & adviezen

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Verrekening met garage
Handige overstaphulp

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Gemiddeld cijfer van 8+
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Dekking binnen & buitenland
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Extra korting op pakketten
Goede telefonische service

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Score: beoordeeld met 8+
Eenvoudig uitbreiden

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pechhulp binnenland
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Inzittenden meeverzekeren
Eenvoudige procedures

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Pakketkorting mogelijk
Verschillende opties

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
WA, WA+ of All Risk
Jaarlijks opzegbaar

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Hoge no-claim kortingen
Verschillende opties


Online premie van mijn SsangYong Korando berekenen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de verzekering van mijn Korando ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een bekend aspect is geboortejaar. Studenten en jongeren betalen normaal vaak meer dan de meer ervaren automobilisten, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook zijn de kosten wat meer bij een nieuwe SsangYong Korando. Aanbieders onderzoeken ook jouw postcodegebied (4050GJ). Het tarief in Marum kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Valkenburg. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (15.001 tot 20.000) en de waarde van je auto hebben invloed. De berekening van jouw premie is dus een vrij ingewikkelde som. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer nu je schadevrije jaren, aantal kilometers per jaar, gewenste dekking in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de SsangYong Korando verzekeringen en bespaar vandaag nog In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Korando afsluiten!