Autoverzekering Kia Sportage Vind de verzekeraar die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Kia Sportage afsluiten, via internet? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Fairzekering en Voogd en Voogd. Vergelijk alle aanbieders vlot en probleemloos via autoverzekeringregelen.nl. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Sportage ? Jouw premie wordt bepaald door factoren als de gewenste dekking, de waarde van je auto en bijvoorbeeld jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Zo vind jij binnen 10 seconden tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Kia Sportage! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Volvo V90.

Alle toonaangevende aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Gelijk oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Handige informatie over het verzekeren van de Kia Sportage Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Contractvervaldatum
Door de bank genomen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Kia Sportage? Dan vervalt het contract. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kun je een maand lang opzeggen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er zijn 3 varianten van basisdekkingen voor jouw Kia Sportage. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jouw Sportage verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Betrokken bij een ongeval? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je kunt een claim indienen voor diefstal, schade aan derden, explosie-schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor Kia Sportage. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Kia Sportage. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Misschien iets voor jou: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Neem dit in acht: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat geeft een prettig gevoel!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe lager je premie. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan daal je op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Noemenswaardig: De spelregels van de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Neem dit in acht: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Sportage ?

De hoogte van de premies voor een Kia Sportage kan enorm verschillen per verzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? De opsomming hierna bevat de bekendste elementen.

 • De plaats waar jij woont (7449LD)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire aanbieders. Voorbeelden zijn Delta Lloyd, National Academic plus SNS. We onderzoeken alleen maar assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Let op: wij geven geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gegevens ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Kia rangeren op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de assuradeur. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Informatie over Autoverzekering van FBTO.

autoverzekering Kia Sportage


Goedkoopste autoverzekering voor Kia Sportage afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Kia Sportage. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 6-TVK-62).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (6-07-1979).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Kia.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Unieke schadehulp
Snel claims indienen

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Binnen 2 minuten afsluiten
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Speciale AutoModus App
Snelle schade afhandeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Interessante bonusladder
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Extra dekking auto 6-13 jaar
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Actief sinds 1850
Aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Winnaar van vele prijzen
Aanvullende dekking

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Optie verkeersrechtsbijstand
Diverse modules kiezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Verkeersschadeverzekering
Eenvoudige procedures

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Wegslepen na ongeluk
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Ook accessoires
Simpel over te sluiten

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Gebruiksvriendelijke App
Online account


Voordeligste premie van de Kia Sportage berekenen

Wat betaal ik per maand voor de verzekering van mijn Sportage ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een betekenisvolle variabele is jouw leeftijd. Jongeren tot 24 jaar betalen doorgaans meer dan ouderen / senioren, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een kostbare Kia Sportage. Verzekeringen kijken ook naar aspecten als postcodegebied (8456IH). De maandpremie in Cuijk wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Laren. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en het gebruik van de auto worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is dus niet zomaar te noemen. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer o.a. hoofdbestuurder, schadevrije jaren, gewenste dekking in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Doorzoek Kia Sportage verzekeringen en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Sportage afsluiten!