Autoverzekering Renault Grand Espace Kies de verzekering die bij jou past

De meest goedkope autoverzekering voor jouw Renault Grand Espace afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. ABN AMRO en ook Klaverblad. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en moeiteloos online. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Grand Espace? Het maandbedrag hangt af van o.a. positie op de bonusladder, het aantal km’s dat je rijdt en bijvoorbeeld de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. Dan zoek je binnen mum van tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Renault Grand Espace! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Zie ook onze informatie over Autoverzekering Honda S 2000.

Alle populaire autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlot oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de Renault Grand Espace Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Dikwijls is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop je de Renault Grand Espace? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? In dat geval kun je overstappen. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij maken onderscheid tussen drie types verzekeringen voor de Renault Grand Espace. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jouw Grand Espace verzekeren met een WA polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Dan betaalt jouw verzekeraar schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door botsing met dieren, schade door storm, brandschade. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Renault Grand Espace. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als je die zelf veroorzaakt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaarWA+ volledig casco (all-risk)
Goede auto’s van 6 – 10 jaarDe WA+ beperkt casco
Oudere auto’s (10 jaar en ouder)Standaard WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Renault Grand Espace. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opvallend: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Belangrijk: De spelregels van de bonus/malus regeling variëren erg per autoverzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Belangrijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Grand Espace?

De maandpremie voor de Renault Grand Espace kan enorm verschillen per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de meest invloedrijke onderdelen.

 • Jouw woongebied (5828LE)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Dekking + aanvullende modules
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. O.a. ANWB, Kilometerverzekering maar ook WitGeld.nl. We onderzoeken uitsluitend autoverzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed om te weten: dit is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Renault rangschikken op prijs en klant beoordeling. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen assuradeur. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering vergelijken De Goudse.

autoverzekering Renault Grand Espace


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Grand Espace afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Renault Grand Espace. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Kenteken invoeren (n.b. 95-ZPB-5).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (4-02-1973).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Renault.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Lagere premie bij veilig rijden
14 dagen bedenktijd

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Goede pechhulpdekking
Voor jong en oud geschikt

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Altijd verzekerd de weg op
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
4 jaar FOCWA-garantie
Verschillende opties

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Gemiddeld een 8 op service
Hoge klantbeoordeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringActief sinds 1850
Simpele website / account

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Winnaar van vele prijzen
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Pechhulp buitenland
Hoge klantbeoordeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hoge kwaliteit focus
Met aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
SOS International
Eenvoudige procedures

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Ook bedrijfsauto’s
Handige overstaphulp

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Voordelig 2e auto verzekeren
Jaarlijks opzegbaar


Snel premie van de Renault Grand Espace berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de Grand Espace? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een betekenisvolle factor is leeftijd. Jongeren van 24 jaar hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de kosten wat meer bij een recent gekochte Renault Grand Espace. Verzekeringen analyseren verder ook zaken als adresgegevens (9561FC). De hoogte van de polis in t Zand is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Sprundel. Ook de kilometrage (t/m 7.500) en het merk/type auto zijn bekende factoren. De berekening van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul onder andere geboortedatum, kenteken, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Renault Grand Espace verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Grand Espace afsluiten!