Autoverzekering SsangYong Rexton Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De goedkoopste autoverzekering voor de SsangYong Rexton afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Allianz en niet te vergeten Interpolis. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en zonder moeite via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Rexton ? De assurantiepremie wordt bepaald door bijv. schadehistorie, type auto maar ook jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je treft dan in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw SsangYong Rexton! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Lada Niva.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken loont

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de SsangYong Rexton Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Dikwijls is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw SsangYong Rexton? Het contract wordt dan gestopt. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er zijn 3 soorten verzekeringen voor de SsangYong Rexton. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Zo’n Rexton verzekeren met alleen WA dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij tweezijdige schade, schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All Risk (WA volledige casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor SsangYong Rexton. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Basis WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de SsangYong Rexton. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Let op: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! In veel situatie is dat een uitkomst.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe meer schadevrije jaren, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en de maandlasten stijgen.

 • Opmerkelijk: De protocollen van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per verzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Let op: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Rexton ?

De maandpremie voor de SsangYong Rexton loopt uiteen per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? De opsomming hierna bevat de meest invloedrijke factoren.

 • Jouw woongebied (6190EC)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • De verwachte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Gebruikstype: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde autoverzekeringen. O.a. Promovendum, nowGo of De Zeeuwse. Wij raadplegen slechts autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed onthouden: dit is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor SsangYong ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen aanbieder. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. WA-verzekering Generali.

autoverzekering SsangYong Rexton


Goedkoopste autoverzekering voor SsangYong Rexton afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de SsangYong Rexton. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Volg dan de volgende instructies.

1. Kenteken invoeren (bijv. 64-ZPB-6).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (8-07-1994).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor SsangYong.
7. Orden de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Aanschafwaardegarantie
Schade melden via internet

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Eigen herstelnetwerk
Handige overstaphulp

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Niet voorschieten
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Interessante bonusladder
Online klantenservice

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Collectieve insteek
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Actief sinds 1850
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
WhatsApp service
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pechhulp binnenland
Diverse modules kiezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
24 uur per dag hulp
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Wegslepen na ongeluk
Hulp bij overstappen

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Eenvoudige procedures

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Bereikbaar via WhatsApp
Snelle schade afhandeling


Goedkoopste premie van de SsangYong Rexton berekenen

Wat betaal ik per maand bij verzekeringen voor een Rexton ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een invloedrijke factor is leeftijd. 19-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan oudere mensen, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook betaal je meer bij een kostbare SsangYong Rexton. Verzekeringen bekijken daarnaast je woonplaats (8937LL). De maandpremie in Goes kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Varsseveld. Ook het geschatte aantal km’s (10.001 – 12.000) en de waarde van je auto hebben invloed. De maandpremie is voor elke bestuurder weer anders. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer hierboven eventuele accessoires, geboortedatum, aantal kilometers per jaar in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle SsangYong Rexton verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Rexton afsluiten!