Autoverzekering Citroen C-Zero Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Citroen C-Zero vinden en afsluiten? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Hierbij kun je denken aan Allsecur en natuurlijk VVS. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlug en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de C-Zero? De maandelijkse premie heeft te maken met onder andere type dekking, de cataloguswaarde maar ook demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Je vindt dan binnen een paar minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Citroen C-Zero! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Renault Grand Espace.

Erkende aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Rap overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Handige informatie over het verzekeren van de Citroen C-Zero Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Vaak duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. Houd rekening met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw Citroen C-Zero? dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Zoals je misschien weet zijn er 3 varianten van waarborg types voor de Citroen C-Zero. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jullie C-Zero verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor tweezijdige schade, diefstal, schade door botsing met dieren. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Citroen C-Zero. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Citroen C-Zero. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Niet gek: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Goed onthouden: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Interessant: De regels van de bonus/malus ladder lopen uiteen per verzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Ook als je een relatief kleine schade claimt, wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een C-Zero?

De geldende premie voor een Citroen C-Zero loopt uiteen per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Je postcode / regio (5593HI)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende verzekeraars. Denk aan ASR, Kilometerverzekering maar ook Voogd en Voogd. We doorzoeken slechts verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Let wel: de uitkomst is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Citroen sorteren op laagste prijs en best beoordeeld. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen aanbieder. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering afsluiten bij Verzekeruzelf.nl.

autoverzekering Citroen C-Zero


Goedkoopste autoverzekering voor Citroen C-Zero afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Citroen C-Zero. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul het kenteken in (zoals 5-KDD-78).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (10-07-1968).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Citroen.
7. Filter de verzekeraars op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Aanschafwaardegarantie
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Faire schadeafhandeling
Online schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Ruime keuze uit garages
Online klantenservice

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Interessante bonusladder
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Snelle reactietermijnen
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringDuurzame verzekeraar
Wa, WA+ of Allrisk

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Goede telefonische service

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Simpele verzekeringskaarten
Snelle schade afhandeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Inzittenden meeverzekeren
Snel schade melden

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Maximaal 80% korting
Simpele website / account

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook accessoires
Goede telefonische service

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Voordelig 2e auto verzekeren
Eenvoudig uitbreiden


Online premie van mijn Citroen C-Zero berekenen

Hoe hoog is de premie voor de verzekering van mijn C-Zero? Dat hangt van een aantal zaken af. Een welbekende variabele is jouw leeftijd. Jongeren van 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een dure Citroen C-Zero. Autoverzekeraars houden ook rekening met bijvoorbeeld regio (5313NE). De maandpremie in Badhoevedorp kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Dirksland. Ook de kilometrage (25.001 – 30.000) en natuurlijk de dekking worden meegenomen. De maandpremie is voor elke bestuurder weer anders. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef direct hoofdbestuurder, eventuele accessoires, gewenste dekking in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle Citroen C-Zero verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw C-Zero afsluiten!