Autoverzekering Subaru BRZ Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Subaru BRZ vergelijken en afsluiten? Momenteel zijn er tientallen verzekeraars. Populaire aanbieders zijn Allianz en uiteraard ook National Academic. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en zonder moeite via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn BRZ ? Het maandbedrag hangt af van factoren als de gewenste dekking, privé of zakelijk gebruik plus jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Het systeem zoekt binnen 10 seconden tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Subaru BRZ! Belangrijk: dit is geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Lada Priora.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Snel overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Subaru BRZ Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
In de regel sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Subaru BRZ? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 varianten van basisdekkingen voor de Subaru BRZ. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Een gebruikte BRZ verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Heb jij een ongeval veroorzaakt? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade aan derden, schade door natuurgeweld, een sterretje in je voorruit. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Subaru BRZ. In de volksmond ook wel WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaarAll-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaarDe WA+ beperkt casco
Oudere auto’s (10 jaar en ouder)De instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Subaru BRZ. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Noemenswaardig: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat geeft een prettig gevoel!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, hoe lager je premie. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Goed onthouden: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder variëren erg per verzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Interessant: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een BRZ ?

De geldende premie voor een Subaru BRZ wijkt erg af per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Op deze pagina vind jij de meest betekenisvolle componenten.

 • Jouw woongebied (9548NG)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de automobilist
 • Dekking + aanvullende modules
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde organisaties. Zoals Bovag, National Academic en onder andere Fairzekering. We bekijken alleen verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Van belang: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Subaru rangeren op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de autoverzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over WA-verzekering HEMA.

autoverzekering Subaru BRZ


Goedkoopste autoverzekering voor Subaru BRZ afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Subaru BRZ. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (e.g. 2-SZF-74).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (27-06-1961).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor Subaru.
7. Orden de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Via WhatsApp bereikbaar
Verschillende opties

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Snel premie berekenen
Gemakkelijk opzeggen

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Altijd verzekerd de weg op
Goede hulp & adviezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Interessante bonusladder
Hulp bij het afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Voor het hele gezin
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Ook voor inzittenden
Wa, WA+ of Allrisk

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Winnaar Web Service Scan
Simpele website / account

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Pakketkorting mogelijk
Jaarlijks opzegbaar

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Verkeersschadeverzekering
Handige overstaphulp

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Goed Geregeld Pakket
Snelle schade afhandeling

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
WA, WA+ of All Risk
Helder polisblad

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Gebruiksvriendelijke App
24/7 schade melden


Goedkoopste premie van de Subaru BRZ berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de autoverzekering van de BRZ ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een betekenisvolle factor is hoe oud je bent. Studenten en jongeren hebben te maken met een hogere premie dan oudere mensen, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een jonge Subaru BRZ. Verzekeraars houden ook rekening met variabelen zoals adresgegevens (3420FF). De premie in Uden kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Vasse. Ook het verwachte aantal kilometers (7501 – 10.000) en de dagwaarde van de auto zijn bepalend. Het bedrag per maand is dus erg persoonlijk. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Geef snel geboortedatum, huisnummer, gewenste dekking in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de Subaru BRZ verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw BRZ afsluiten!