Autoverzekering BMW X3 Kies de verzekering die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw BMW X3 afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. O.a. Aon Direct en uiteraard ook Voogd en Voogd. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en moeiteloos via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw X3? Het maandbedrag wordt bepaald door zaken als schadevrije jaren, de aanschafwaarde en bijvoorbeeld de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij in een paar seconden de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW X3! Let op: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Peugeot 306.

Alle toonaangevende aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Direct overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de BMW X3 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Gebruikelijk sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Gewoonlijk een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij de BMW X3? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 categorieëndekkingen voor jouw vertrouwde BMW X3. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Jouw X3 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Jouw assuradeur betaalt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade na blikseminslag, een sterretje in je voorruit, schade door botsing met dieren. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw BMW X3. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor BMW X3. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Neem dit in acht: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
De kans op pech is best groot. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je positie op de ladder daalt dan, en betaal je weer meer premie.

 • Neem dit in acht: De regels van de bonus/malus regeling wijken erg af per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal daal je een treetje.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn X3?

De hoogte van de premies voor een BMW X3 varieert erg per autoverzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de voornaamste onderdelen.

 • Je woonplaats (5740FI)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je een aantal erkende aanbieders. O.a. Delta Lloyd, InShared maar ook WitGeld.nl. Wij vergelijken alleen assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let op: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor BMW sorteren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande organisatie. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering afsluiten bij Autoweek.

autoverzekering BMW X3


Goedkoopste autoverzekering voor BMW X3 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je BMW X3. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 72-ZVD-4).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (19-11-1983).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Selecteer de gewenste dekking voor BMW.
7. Orden de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Lage premie + ledenkorting
Hoge klantbeoordeling

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Snel premie berekenen
Simpele website / account

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Veilige AutoModus
Snel schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Schade in 3 stappen regelen
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Initiatief van achmea
Goede hulp & adviezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Veel vrijheid en keuzes
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Ook complete pakketten
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Ook ruitschade gedekt
14 dagen bedenktijd

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Hoge kwaliteit focus
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Maximaal 80% korting
Snel schade melden

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Coöperatieve verzekeraar
Aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Voordelig 2e auto verzekeren
Handige App


Snel premie van de BMW X3 berekenen

Hoe zit het met de kosten voor de verzekering van mijn X3? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een invloedrijke factor is hoe oud je bent. Jonge bestuurders betalen doorgaans meer dan ouderen / senioren, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook is de premie duurder bij een recent gekochte BMW X3. Autoverzekeringen houden ook rekening met variabelen zoals woonplaats (5378JH). De premie in Leusden kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Bruinisse. Ook het aantal kilometers (30.001 en meer) en wie de hoofdbestuurder is tellen mee. De berekening van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer onder andere gewenste dekking, aantal kilometers per jaar, kenteken in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek BMW X3 verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw X3 afsluiten!