Autoverzekering Subaru Legacy Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Subaru Legacy vinden en afsluiten? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Populaire aanbieders zijn ASR en niet te vergeten VKG. Vergelijk alle aanbieders snel en moeiteloos met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Legacy ? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar o.a. type dekking, het aantal km’s dat je rijdt en jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Het systeem zoekt in minder dan 1 minuut de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Subaru Legacy! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Lancia Fulvia.

Erkende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlot oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Subaru Legacy Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Einde contracttermijn
In de regel neem je een verzekering voor een jaar. Hierna kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw Subaru Legacy? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij maken onderscheid tussen drie types verzekeringen voor jouw vertrouwde Subaru Legacy. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Jullie Legacy verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA plus beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Zo dekt deze vorm ook tweezijdige schade, schade door natuurgeweld, explosie-schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Subaru Legacy. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaarWA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder)Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Subaru Legacy. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Neem dit in acht: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan zul je een trede dalen op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Neem dit in acht: De protocollen van de bonus/malus regeling verschillen nogal per aanbieder.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Legacy ?

De geldende premie voor een Subaru Legacy kan enorm verschillen per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? In het lijstje hieronder staan de meest invloedrijke factoren.

 • Jouw woongebied (8071KB)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via de vergelijker vergelijk je vertrouwde verzekeraars. Onder andere EAG Assuradeuren, ING Bank en VVS. We doorzoeken puur autoverzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Subaru rangschikken op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande organisatie. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld WA-verzekering De Goudse.

autoverzekering Subaru Legacy


Goedkoopste autoverzekering voor Subaru Legacy afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Subaru Legacy. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Let op het stappenplan hieronder.

1. Nummerbord invullen (n.b. 1-SVT-18).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (11-06-1992).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Subaru.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Lagere premie bij veilig rijden
Supersnel geregeld

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Eigen herstelnetwerk
Eenvoudige procedures

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Speciale AutoModus App
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Uitgebreid netwerk garages
Handige App

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Eerlijke verzekering
Handige overstaphulp

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Veel vrijheid en keuzes
Handige App

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Goede polisvoorwaarden
Handige App

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Snel online afsluiten
Online klantenservice

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Inzittenden meeverzekeren
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Supersnel geregeld

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Optie rechtshulp-verkeer
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Schade Melden met de App
Snel online afsluiten


Voordeligste premie van de Subaru Legacy berekenen

Welke kosten komen er kijken voor het verzekeren van de Legacy ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een vrij cruciaal aspect is; hoe oud je bent. Jongeren van 18 jaar hebben te maken met een hogere premie dan oudere mensen, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een nieuwe Subaru Legacy. Verzekeringen overdenken ook o.a. regio (6467NH). Het tarief in Wommels is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Veghel. Ook de kilometrage (30.001 en meer) en de dagwaarde van de auto worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag hangt dus van veel zaken af. Bereken nu jouw maandlasten. Voer nu je hoofdbestuurder, huisnummer, gewenste dekking in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Subaru Legacy verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Legacy afsluiten!