Autoverzekering Venlo Begin met besparen op jouw verzekeringDe goedkoopste autoverzekering in Venlo afsluiten, via internet? Tegenwoordig zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Zelf en niet te vergeten VKG. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en moeiteloos online. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Venlo? De maandelijkse premie hangt af van factoren als type dekking, de aanschafwaarde en bijvoorbeeld jouw leeftijd. Vul hierboven de gegevens in. Je bekijkt dan in een paar seconden een verzekeringskantoor dat bij jou past. Belangrijk: dit is geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Toyota Starlet.

Erkende aanbieders

Gemakkelijk regionale verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Handige informatie over je auto verzekeren in Venlo Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Wanneer kan dat? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Vaak is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Je auto verkocht? Dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Goed om te weten: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

We onderscheiden drie varianten van zekerheden te onderscheiden. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA verzekering Venlo
De auto verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je onverhoopt een ongelukje? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus verzekering Venlo
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Dit dekt vaak onder andere schade na blikseminslag, schade door botsing met dieren, explosie-schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. Allrisk autoverzekering Venlo
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als het je eigen schuld is. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Auto van 0 – 5 jaar
De WA+ beperkt casco Auto’s van 6 – 10 jaar
De (verplichte) WA Verouderde van 10 jaar of ouder

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Venlo. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Niet gek: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Interessant: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra dekking pechhulp Venlo
De kans op pech is best groot. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. We spreken dan over de no-claimkorting Venlo. Wel schade aan de auto? Dan daal je op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Neem dit in acht: De regels van de bonus/malus-ladder wijken erg af per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Hoe zit de constructie in elkaar van kosten autoverzekering Venlo?

Het maandbedrag in Venlo loopt uiteen per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? De opsomming hierna bevat de voornaamste elementen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (3774CG)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Jouw schadeverleden
 • De dagwaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. Denk aan EAG Assuradeuren, ING Bank en bijv. United Insurance. Wij controleren alleen aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Vergeet niet: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Venlo verzekeringen ordenen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de aangaande autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Klaverblad.

autoverzekering Venlo


Goedkoopste autoverzekering in Venlo afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Venlo. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Gebruik deze handige stappen.

1. Kenteken invoeren (e.g. 9-KZH-43).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (9-03-1977).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk.
7. Orden de goedkoopste autoverzekeraar uit Venlo op laagste prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Lagere premie bij veilig rijden
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Snel premie berekenen
Snel schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
690.000 klanten gingen je voor
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
4 jaar FOCWA-garantie
Eenvoudig uitbreiden

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Gemiddeld een 8 op service
Goede telefonische service

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringGeen poliskosten
Simpele website / account

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Ook complete pakketten
Geld snel op je rekening

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Online 10% korting
Hoge klantbeoordeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Interessante pakketkorting
Handige App

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Onderdeel van Vivat
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Ook accessoires
Online klantenservice

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Bereikbaar via WhatsApp
Goede telefonische service


Snel verzekeringspremie in Venlo vergelijken voor jouw model

Hoe hoog is de premie bij zo’n autoverzekeringsmaatschappij Venlo? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een bekende factor is jouw leeftijd. 20-jarigen betalen normaal vaak meer dan de ervaren bestuurders, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een jonge auto uit Venlo. Autoverzekeraars onderzoeken ook zaken als postcode (4116MJ). Het maandbedrag in Amstenrade wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Berltsum. Ook het geschatte aantal km’s (15.001 tot 20.000) en het merk/type auto worden meegenomen. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu jouw maandlasten. Voer o.a. hoofdbestuurder, huisnummer, postcode in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle verzekeraars in Venlo en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een voordelige autoverzekering afsluiten!