Autoverzekering Suzuki SX4 Vind de verzekeraar die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Suzuki SX4 afsluiten, via internet? Tegenwoordig is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Generali en niet te vergeten Turien & Co. Vergelijk alle aanbieders handig en moeiteloos met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn SX4 ? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar variabelen als Wa/Wa+/All-risk, privé of zakelijk gebruik en jouw leeftijd. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je vindt dan binnen mum van tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Suzuki SX4! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Lexus SC.

Alle populaire autoverzekeringen

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Suzuki SX4 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ga je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Vaak sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment mag je overstappen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Suzuki SX4? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? In dat geval kun je overstappen. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Zoals je misschien weet zijn er 3 soorten verzekeringen voor jouw vertrouwde Suzuki SX4. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een SX4 verzekeren met alleen WA dekking? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je onverhoopt een ongelukje? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij tweezijdige schade, schade na blikseminslag, explosie-schade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor Suzuki SX4. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Suzuki SX4. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Slim: Je kunt dan per jaar een schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Goed onthouden: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp module
Sta je met pech langs de weg? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je een treetje naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het niet jouw schuld? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn SX4 ?

De premie voor de Suzuki SX4 loopt uiteen per verzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? In het lijstje hieronder staan de bekendste elementen.

 • Je postcode / regio (4540BG)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Gebruikstype: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende verzekeringen. Voorbeelden zijn Allianz, National Academic maar ook Fairzekering. We onderzoeken puur assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let wel: wij geven geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Suzuki klasseren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande verzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld All risk autoverzekering Univé.

autoverzekering Suzuki SX4


Goedkoopste autoverzekering voor Suzuki SX4 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Suzuki SX4. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk het handige stappenplan.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 9-TRV-16).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (5-06-1977).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies een dekkings type voor Suzuki.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Lagere premie bij veilig rijden
Schade melden via internet

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
4 extra zekerheden
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Altijd verzekerd de weg op
Simpel over te sluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
4 jaar FOCWA-garantie
Aanpassen & upgraden

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Gemiddeld een 8 op service
Snel online afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Dag en nacht contact
Geld snel op je rekening

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Wettelijke Aansprakelijkheid
Voor jong en oud geschikt

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Ook ruitschade gedekt
14 dagen bedenktijd

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hulp bij mechanisch defect
Snelle schade afhandeling

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
WA , WA+ & Volledig Casco
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook zakelijke klanten
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Eigen risico kiezen
Met aanvullende modules


Eenvoudig premie van de Suzuki SX4 berekenen

Hoe zit het met de kosten bij een verzekering voor de SX4 ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een invloedrijke factor is hoe oud je bent. Jongeren van 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan ouderen / senioren, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een recent gekochte Suzuki SX4. Assuradeurs analyseren verder ook feiten zoals postcodegebied (7676CK). Het maandbedrag in Finsterwolde is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Vlissingen. Ook de kilometrage (12.001 – 15.000) en natuurlijk de dekking tellen mee. Het maandelijkse bedrag is voor iedereen weer uniek. Bereken nu zelf jouw premie. Voer onder andere eventuele accessoires, postcode, aantal kilometers per jaar in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Suzuki SX4 verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw SX4 afsluiten!