Autoverzekering Tienray Vind de goedkoopste verzekeraar


Direct de goedkoopste autoverzekering in Tienray online afsluiten? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. De Goudse en niet te vergeten Voogd en Voogd. Vergelijk alle verzekeraars snel en eenvoudig online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Tienray? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar bijvoorbeeld positie op de bonusladder, het aantal km’s dat je rijdt en de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan binnen 10 seconden tijd het goedkoopste verzekeringskantoor. Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Mercedes-Benz GLK 220.

Erkende autoverzekeringen

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Snel overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en begin direct met besparen.

FAQ: wat moet ik weten over auto verzekeren in Tienray Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil je overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Meestal duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. In het algemeen is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Zoals je misschien weet zijn er 3 ordes van dekkingen te onderscheiden. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA verzekering Tienray
Je voertuig verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering Tienray
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade na blikseminslag, brandschade, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering Tienray
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook schade veroorzaakt door slippen. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Jonge auto’s van 0 – 5 jaar
Beperkt Casco verzekering (WA+) Goede auto’s van 6 – 10 jaar
WA-verzekering Voertuigen ouder dan 10 jaar

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Overweeg dan ook zeker de aanvullende autoverzekering Tienray. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Een uitkomst: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opvallend: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp Tienray
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! In veel situatie is dat een uitkomst.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe meer schadevrije jaren, des te meer korting op je autoverzekering. Zo werkt de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting Tienray. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Goed onthouden: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder variëren erg per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Feit: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kunnen we zeggen over de kosten autoverzekering Tienray?

De actuele premies in Tienray varieert erg per autoverzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hierna benoemen wij de meest betekenisvolle onderdelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (7971BK)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Gebruikstype: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde autoverzekeraars. Neem nou De Goudse, Reaal maar ook Fairzekering. Wij raadplegen alleen aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed onthouden: dit is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Tienray verzekeringen klasseren op laagste prijs en best beoordeeld. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande autoverzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op deze website vind je ook info over Online premie berekenen Autoweek.

autoverzekering Tienray


Goedkoopste autoverzekering in Tienray afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de ‘voordeligste autoverzekering Tienray. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 6-TVK-72).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (17-11-1970).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies je (aanvullende) dekking.
7. Rangschik de goedkoopste autoverzekeraar uit Tienray op laagste prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Lagere premie bij veilig rijden
Snel schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Eigen herstelnetwerk
Snelle schade afhandeling

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Veilige AutoModus
Online account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Snel online premie berekenen
Schade snel afgehandeld

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Gemiddeld een 8 op service
Verschillende opties

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Ouderwets binnenlopen
Goede hulp & adviezen

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Winnaar van vele prijzen
Schade snel afgehandeld

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pakketkorting mogelijk
Aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Tot 85% korting
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Verhaalsbijstand
Met aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Snel schadeherstel
Handige overstaphulp

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Afsluiten in 5 snelle stappen
Jaarlijks opzegbaar


Snel verzekeringspremie in Tienray vergelijken voor alle merken

Welke kosten komen er kijken bij de autoverzekeringsmaatschappij Tienray? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een voornaam aspect is geboortejaar. 22-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een zware auto uit Tienray. Aanbieders houden ook rekening met je woonplaats (7511DF). Het tarief in Marum kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Zoutelande. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (tot en met 7500) en de dagwaarde van de auto zijn bekende factoren. Het tarief is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu zelf jouw premie. Voer onder andere schadevrije jaren, aantal kilometers per jaar, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle verzekeraars in Tienray en vind de goedkoopste Binnen no-time een voordelige autoverzekering afsluiten!