Autoverzekering Toyota Corolla Verso Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Toyota Corolla Verso bekijken en afsluiten? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bekende voorbeelden zijn Delta Lloyd en natuurlijk Nationale Nederlanden. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Corolla Verso? Het maandbedrag hangt af van factoren als type dekking, de cataloguswaarde en jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. Je treft dan in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Corolla Verso! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mazda MX-3.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlot oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar zonder veel moeite.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Toyota Corolla Verso Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Toyota Corolla Verso? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie soorten zekerheden voor jouw vertrouwde Toyota Corolla Verso. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Hoe verhouden deze precies?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Je Corolla Verso verzekeren met alleen WA dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een botsing met een andere auto? Je verzekeraar behandelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. diefstal, schade door storm, schade aan derden. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Toyota Corolla Verso. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Toyota Corolla Verso. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Kies je voor de No-claim beschermer?Het is het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Let op: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
De kans op pech is best groot. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je een treetje naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Goed onthouden: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Opmerkelijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Corolla Verso?

De hoogte van de premies voor een Toyota Corolla Verso wisselt erg per assuradeur. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hieronder vind je de belangrijkste componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (9150IH)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Gekozen WA-variant en modules
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Het gebruik van de auto: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende verzekeringen. Zoals Avéro Achmea, Generali en bijv. VVS. We bekijken puur organisaties die werken met actuele premies en geldige prijzen. Let wel: de vergelijking is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Toyota indelen op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen autoverzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over All risk autoverzekering Delta Lloyd.

autoverzekering Toyota Corolla Verso


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Corolla Verso afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Toyota Corolla Verso. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Let op het stappenplan hieronder.

1. Nummerbord invullen (bijvoorbeeld 7-XBF-20).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (2-08-1983).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies de juiste dekking voor Toyota.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Tot 30% veilige rijderskorting
Goede hulp & adviezen

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Korting voor een 2e auto
14 dagen bedenktijd

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Samenwerking met Rabobank
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Gemiddeld cijfer van 8+
Met aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Ook totaalpakketten
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Geen poliskosten
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Service award winnaar
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Elke maand aanpasbaar
Handige App

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Tot 85% korting
Handige overstaphulp

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
SOS International
Hulp bij overstappen

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Coöperatieve verzekeraar
Wa, WA+ of Allrisk

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Superhandige App
Supersnel geregeld


Eenvoudig premie van de Toyota Corolla Verso berekenen

Hoe hoog is de premie bij verzekeringen voor een Corolla Verso? Dat hangt van een aantal zaken af. Een belangrijke factor is leeftijd. 23-jarigen betalen normaal vaak meer dan de ervaren bestuurders, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook schiet de premie omhoog bij een recent gekochte Toyota Corolla Verso. Autoverzekeraars onderzoeken ook je regio (5751DK). Het maandbedrag in Rockanje wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Vroomshoop. Ook de kilometrage (meer dan 30.001) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. De hoogte van jouw premie is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer onder andere eventuele accessoires, hoofdbestuurder, postcode in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Toyota Corolla Verso verzekeringen en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Corolla Verso afsluiten!