Autoverzekering Chrysler Stratus Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Chrysler Stratus afsluiten, via internet? Op dit moment heb je een ruime keuze. Toonaangevende partijen zijn o.a. ZLM Verzekeringen en ook Nationale Nederlanden. Vergelijk alle aanbieders snel en probleemloos met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Stratus? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar bijv. schadehistorie, de geschatte kilometrageplus jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. Je checkt dan in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Chrysler Stratus! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Porsche Targa.

Alle populaire aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Nu oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de Chrysler Stratus Zoek je aanvullende informatie? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Benieuwd wanneer dat een optie is? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de Chrysler Stratus? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij distantiëren drie categorieënzekerheden voor jouw vertrouwde Chrysler Stratus. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een nieuwe Stratus verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Er vindt dan een vergoeding plaats voor beschadigingen aan de auto van de ander.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor diefstal, schade na blikseminslag, schade aan derden. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA + volledig casco (all risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Chrysler Stratus. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Auto’s van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Chrysler Stratus. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Via de rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Interessant: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp module
De kans op pech is best groot. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per autoverzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het niet jouw schuld? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je extra toeslag.
 • Let op: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Stratus?

De geldende premie voor een Chrysler Stratus loopt uiteen per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hieronder vind je de belangrijkste factoren.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (1121CE)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Dekking + aanvullende modules
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Denk aan ABN AMRO, HEMA en VVS. Wij checken slechts autoverzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Feit: dit is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Chrysler indelen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen verzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering afsluiten bij OHRA.

autoverzekering Chrysler Stratus


Goedkoopste autoverzekering voor Chrysler Stratus afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Chrysler Stratus. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (bijv. 59-ZPB-3).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (18-08-1978).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies een dekkings type voor Chrysler.
7. Orden de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Lage premie + ledenkorting
Binnen 10 minuten claimen

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Schade inzittenden
Geld snel op je rekening

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
690.000 klanten gingen je voor
Helder polisblad

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Binnen 1 minuut geregeld
Snel online afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Ook totaalpakketten
Binnen 10 minuten claimen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringEigen risico van slechts €100
Jaarlijks opzegbaar

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
WhatsApp service
Aanpassen & upgraden

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Online 10% korting
14 dagen bedenktijd

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Beoordelingsscore van 7,5+
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
SOS International
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Coöperatieve verzekeraar
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Bereikbaar via WhatsApp
Handige overstaphulp


Voordeligste premie van de Chrysler Stratus berekenen

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de verzekering van mijn Stratus? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciale variabele is; hoe oud je bent. 23-jarigen betalen normaal vaak meer dan de ervaren bestuurders, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de kosten wat meer bij een recent gekochte Chrysler Stratus. Aanbieders analyseren verder ook bijv. woongebied (1840LC). Het tarief in Born wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Diepenveen. Ook het aantal km’s (25.001 tot 30.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig zijn bekende factoren. Het maandelijkse bedrag is dus voor iedereen verschillend. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul vandaag aantal kilometers per jaar, huisnummer, geboortedatum in, en je weet het in 2 minuten.

Zoek alle Chrysler Stratus verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Stratus afsluiten!