Autoverzekering Toyota Mirai Vind de verzekeraar die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Toyota Mirai bekijken en afsluiten? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bekende voorbeelden zijn Allsecur en niet te vergeten Turien & Co. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en eenvoudig via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Mirai ? Het maandbedrag wordt bepaald door factoren als soort dekking, gebruik van de auto en bijvoorbeeld demografische gegevens. Start direct met je gegevens hierboven. Zo vind jij in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Mirai! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mazda Xedos.

Alle populaire aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Rap overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met weinig inspanning.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de Toyota Mirai Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Normaliter duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Toyota Mirai? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij distantiëren drie types verzekeringen voor de Toyota Mirai. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Jullie Mirai verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij schade door botsing met dieren, explosie-schade, een sterretje in je voorruit. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Toyota Mirai. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto’s van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Toyota Mirai. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Een uitkomst: Elk jaar een keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Opmerkelijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat resulteert in een hogere premie.

 • Neem dit in acht: De voorwaarden van de bonus/malus regeling verschillen nogal per autoverzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Noemenswaardig: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Mirai ?

De hoogte van de premies voor een Toyota Mirai loopt uiteen per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Graag noemen we de meest cruciale variabelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (5340DN)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Geschatte kilometrage
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. Denk aan Aon Direct, National Academic plus Fairzekering. We bekijken slechts verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Vergeet niet: de uitkomst is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Toyota sorteren op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen organisatie. Dat is de meest actuele bron van informatie. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. All risk autoverzekering ABN AMRO.

autoverzekering Toyota Mirai


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Mirai afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Toyota Mirai. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk het handige stappenplan.

1. Kenteken invoeren (zoals 53-ZTJ-9).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (10-02-1978).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies de juiste dekking voor Toyota.
7. Orden de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Unieke schadehulp
Schade melden via internet

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Korting voor een 2e auto
Goede hulp & adviezen

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Veilige AutoModus
Aanpassen & upgraden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Hoge klantenbeoordeling
Eenvoudig contract / polis

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Dekking binnen & buitenland
Handige overstaphulp

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Ook voor inzittenden
24/7 schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Unieke extra dekkingen
14 dagen bedenktijd

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pakketkorting mogelijk
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Hoge kwaliteit focus
Goede hulp & adviezen

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Onderdeel van Vivat
Geld snel op je rekening

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Service in de winkel
Simpele website / account

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
No-claimkorting tot wel 82%
Gemakkelijk opzeggen


Voordeligste premie van de Toyota Mirai berekenen

Wat betaal ik per maand m.b.t. de verzekering van mijn Mirai ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een welbekende factor is jouw leeftijd. Jongeren van 21 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 27 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een dure Toyota Mirai. Autoverzekeringen houden ook rekening met aspecten als regio (3601BH). Het maandbedrag in Maastricht is anders dan een Autoverzekering Waardenburg. Ook het verwachte aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en de dagwaarde van de auto hebben invloed. Het bedrag per maand is voor elke bestuurder weer anders. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul o.a. geboortedatum, postcode, eventuele accessoires in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Toyota Mirai verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Mirai afsluiten!