Autoverzekering Mazda Xedos Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De goedkoopste autoverzekering voor de Mazda Xedos bekijken en afsluiten? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. HEMA en natuurlijk Klaverblad. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en probleemloos via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Xedos ? De assurantiepremie hangt af van bijvoorbeeld schadevrije jaren, type auto maar ook jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Je vindt dan in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mazda Xedos! Goed om te weten: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je zelf – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Audi SQ5.

Erkende aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Mazda Xedos Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Meestal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. Gemiddeld genomen is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Mazda Xedos? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 categorieënwaarborg types voor de Mazda Xedos. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Je Xedos verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben jij onderdeel van een ongeval? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Dit dekt vaak onder andere tweezijdige schade, explosie-schade, schade aan derden. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Mazda Xedos. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als het je eigen schuld is. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Mazda Xedos. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Neem dit in acht: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe langer zonder schade, hoe lager je premie. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Belangrijk: De protocollen van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per assuradeur.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Let op: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Xedos ?

De maandpremie voor de Mazda Xedos loopt uiteen per verzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Hierna benoemen wij de voornaamste factoren.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (6088JC)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je bekende autoverzekeraars. Zoals ANWB, Klaverblad en bijv. ZLM Verzekeringen. Wij controleren puur verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Van belang: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Mazda sorteren op laagste prijs en best beoordeeld. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aanbieder. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering berekenen Generali.

autoverzekering Mazda Xedos


Goedkoopste autoverzekering voor Mazda Xedos afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Mazda Xedos. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 09-ZXF-8).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (23-06-1985).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies het type dekking voor Mazda.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Hoge korting bij veilige rijstijl
Snel claims indienen

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Faire schadeafhandeling
Snel claims indienen

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Ruime keuze uit garages
Supersnel geregeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Interessante bonusladder
24/7 schade melden

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Snelle reactietermijnen
Goede telefonische service

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Veel vrijheid en keuzes
Voor jong en oud geschikt

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Service award winnaar
Hulp en ondersteuning

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Maandelijks aanpassen
Goede telefonische service

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Tot 85% korting
Handige App

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Wegslepen na ongeluk
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Ook accessoires
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Hoge no-claim kortingen
Verschillende opties


Snel premie van de Mazda Xedos berekenen

Hoe hoog is de premie bij verzekeringen voor een Xedos ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijk aspect is jouw leeftijd. Jongeren van 21 jaar hebben te maken met een hogere premie dan consumenten met veel ervaring, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook ligt de premie wat hoger bij een nieuwe Mazda Xedos. Assuradeurs overdenken ook feiten zoals postcode (3500CD). De hoogte van de polis in Eemnes is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Melissant. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en de dagwaarde van de auto tellen mee. De hoogte van jouw premie is dus voor iedereen verschillend. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul vandaag aantal kilometers per jaar, schadevrije jaren, gewenste dekking in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle Mazda Xedos verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Xedos afsluiten!