Autoverzekering Dodge Challenger Vind de verzekeraar die bij jou past


Een goedkope autoverzekering voor jouw Dodge Challenger bekijken en afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Denk aan ASR en uiteraard ook Nationale Nederlanden. Vergelijk alle aanbieders vlug en moeiteloos via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Challenger? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar bijvoorbeeld Wa/Wa+/All-risk, de geschatte kilometrageen jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan in afzienbare tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Dodge Challenger! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – uitgaande van jouw situatie – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Skoda Citigo.

De beste aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlot oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Dodge Challenger Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Benieuwd wanneer dat een optie is? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Gebruikelijk is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Dodge Challenger? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende types dekkingen voor jouw vertrouwde Dodge Challenger. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Zo’n Challenger verzekeren met een WA polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Je kunt een claim indienen voor diefstal, tweezijdige schade, brandschade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Dodge Challenger. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Dodge Challenger. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Ideaal: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Let op: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Zo werkt de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan daal je op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Goed om te weten: De spelregels van de bonus/malus regeling wijken erg af per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan kom je in de malus terecht, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Challenger?

De geldende premie voor een Dodge Challenger wijkt erg af per assuradeur. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de voornaamste factoren.

 • De omgeving waarin je woont (8184KH)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gewenste dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. Zoals ABN AMRO, Generali maar ook VOOROP. Wij vergelijken uitsluitend verzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Neem dit in acht: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Dodge rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende autoverzekering. Deze zijn altijd leidend.Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Auto verzekeren bij ING.

autoverzekering Dodge Challenger


Goedkoopste autoverzekering voor Dodge Challenger afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Dodge Challenger. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Gebruik deze handige stappen.

1. Kenteken invoeren (bijv. 9-TRH-23).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (13-05-1967).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies een dekkings type voor Dodge.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Aanschafwaardegarantie
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Binnen 2 minuten afsluiten
Goede hulp & adviezen

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Verrekening met garage
Hoge klantbeoordeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Hoge klantenbeoordeling
Snel online afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Extra dekking auto 6-13 jaar
Voor jong en oud geschikt

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Ook voor inzittenden
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Winnaar Web Service Scan
Goede telefonische service

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pechhulp binnenland
Hulp en ondersteuning

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Schade door rook en brand
Aanpassen & upgraden

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Wegslepen na ongeluk
Simpel over te sluiten

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook zakelijke klanten
Eenvoudig contract / polis

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Voordelig 2e auto verzekeren
Goede telefonische service


Snel premie van de Dodge Challenger berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn Challenger? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een betekenisvolle variabele is leeftijd. Jongeren van 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan ouderen / senioren, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de kosten wat meer bij een zware Dodge Challenger. Verzekeraars overdenken ook o.a. woongebied (6238KJ). De maandpremie in Oirschot kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Etten-Leur. Ook het verwachte aantal kilometers (t/m 7.500) en natuurlijk de dekking tellen mee. De maandpremie is voor iedereen weer uniek. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul o.a. postcode, hoofdbestuurder, schadevrije jaren in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Dodge Challenger verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Challenger afsluiten!