Autoverzekering Ursem Begin met besparen op jouw verzekeringDirect de goedkoopste autoverzekering in Ursem vinden en afsluiten? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld ABN AMRO en uiteraard ook WitGeld.nl. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en eenvoudig met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Ursem? Het premiebedrag komt tot stand op basis van onder andere de gewenste dekking, het aantal km’s dat je rijdt en niet te vergeten de hoofdgebruiker. Voer jouw details hierboven in. Je vindt dan in luttele minuten een passend verzekeringskantoor. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door middel van de vergelijker kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Toyota Aygo.

De beste autoverzekeraars

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en begin direct met besparen.

Handige informatie over je auto verzekeren in Ursem Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Door de bank genomen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. In het algemeen is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Ga je jouw wagen verkopen? Dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet jij een extra vergoeding betalen? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er zijn 3 ordes van dekkingen beschikbaar. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA verzekering Ursem
Jouw auto verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Betrokken bij een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering Ursem
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je kunt een claim indienen voor schade door botsing met dieren, brandschade, schade aan derden. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All risk autoverzekering Ursem
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

volledig casco verzekering Auto’s van 0 – 5 jaar
WA-plus verzekering (beperkt casco) Auto van 6 – 10 jaar
Standaard WA Auto’s van 10 jaar of ouder

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Je kunt het nog uitbreiden met een aanvullende autoverzekering Ursem. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Let op: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Kies voor pechhulp Ursem
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. De term die daarbij hoort heet no-claimkorting Ursem. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je een treetje naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Let op: De regels van de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Wat kunnen we zeggen over de kosten autoverzekering Ursem?

De geldende premie in Ursem wijkt erg af per verzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de meest betekenisvolle factoren.

 • Je postcode / regio (4068BB)
 • Gegevens van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via onze tool vergelijk je een aantal erkende verzekeraars. Denk aan Avéro Achmea, InShared maar ook VOOROP. Wij raadplegen alleen verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Feit: de vergelijking is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Ursem verzekeringen filteren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende assuradeur. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering Centraal Beheer Achmea.

autoverzekering Ursem


Goedkoopste autoverzekering in Ursem afsluiten

Over het algemeen wil men altijd de ‘voordeligste autoverzekering Ursem. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul het kenteken in (n.b. 90-ZPB-4).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (9-08-1993).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Ursem op laagste prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Aanschafwaardegarantie
Aanvullende dekking

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Goede pechhulpdekking
Schade melden via internet

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Niet voorschieten
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Hoge klantenbeoordeling
Aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Sociale verzekeraar
Geld snel op je rekening

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Geen poliskosten
Online account

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Goede polisvoorwaarden
Hulp bij het afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Pakketkorting mogelijk
14 dagen bedenktijd

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Hoge kwaliteit focus
Eenvoudige procedures

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Goed Geregeld Pakket
Handige overstaphulp

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Klantbeoordeling 8+
Simpel over te sluiten

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Bereikbaar via WhatsApp
Online account


Online verzekeringspremie in Ursem vergelijken voor alle merken

Wat zijn de maandelijkse kosten bij een autoverzekeringsmaatschappij Ursem? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een voorname variabele is het jaartal van geboorte. De “jonkies” moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een dure auto uit Ursem. Verzekeringen bekijken daarnaast bijvoorbeeld regio (5696NC). Het tarief in Noordwijkerhout is anders dan een Autoverzekering Aalst. Ook het geschatte aantal km’s (12.001 tot 15.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig zijn bepalend. De berekening van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Voer onder andere gewenste dekking, huisnummer, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek verzekeraars in Ursem en sluit online af Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!