Autoverzekering Weesp Alle top-verzekeraars op een rijtjeEen goedkope autoverzekering in Weesp vinden en afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Denk aan Aon Direct en ook VOOROP. Vergelijk alle verzekeraars handig en moeiteloos online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Wie wil dat nu niet? Spotgoedkoop je auto verzekeren in Weesp? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar factoren als type dekking, gebruik van de auto plus jouw leeftijd. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Zo vind jij in een paar seconden het goedkoopste verzekeringskantoor. Goed om te weten: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Volkswagen T5.

Populaire verzekeraars

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Vlug overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar op de maandlasten.

Alles wat je wilt weten over de auto verzekeren in Weesp Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Einde contracttermijn
Vaak sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Zie ook het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Je auto verkocht? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet je meer betalen? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Er zijn 3 categorieënwaarborg types die je kunt selecteren. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA verzekering Weesp
Jouw auto verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA plus verzekering Weesp
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Hier kun je ook terecht bij schade door natuurgeweld, schade na blikseminslag, tweezijdige schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering Weesp
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

All-risk autoverzekering (WA volledig casco)Jonge auto’s van 0 – 5 jaar
Beperkt Casco verzekering (WA+)Auto van 6 – 10 jaar
De (verplichte) WAVerouderde van 10 jaar of ouder

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Overweeg dan ook zeker de aanvullende autoverzekering Weesp. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Een uitkomst: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Belangrijk: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Handig: pechhulp Weesp
Heb je pech onderweg met de auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting Weesp. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je positie op de ladder daalt dan, en betaal je weer meer premie.

 • Noemenswaardig: De regels van de bonus/malus regeling wijken erg af per verzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je meer premie.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Hoe hoog zijn alle kosten autoverzekering Weesp?

De hoogte van de premies in Weesp wijkt erg af per verzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de belangrijkste onderdelen.

 • Jouw postcodegebied (5892BN)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De waarde van een voertuig
 • Het gebruik van de auto: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je bekende verzekeringen. Neem nou Aon Direct, Ditzo en bijv. United Insurance. We onderzoeken enkel organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Van belang: wij geven geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De gevraagde gegevens ingevuld? De weergegeven polissen kan je voor Weesp verzekeringen rangschikken op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering Centraal Beheer Achmea.

autoverzekering Weesp


Goedkoopste autoverzekering in Weesp afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Weesp. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 87-ZPB-5).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (22-10-1967).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies de juiste dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Weesp op laagste prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Lage premie + ledenkorting
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Eigen herstelnetwerk
Hulp en ondersteuning

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Altijd verzekerd de weg op
14 dagen bedenktijd

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Dag & nacht schadehulp
Schade snel afgehandeld

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Sociale verzekeraar
Snel schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Goede verkeersrechtsbijstand
Aanvullende dekking

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Wettelijke Aansprakelijkheid
Gebruiksvriendelijke website

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Pakketkorting mogelijk
Jaarlijks opzegbaar

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
24 uur per dag hulp
Hoge klantbeoordeling

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Onderdeel van Vivat
Met aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook zakelijke klanten
Wa, WA+ of Allrisk

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Hoge no-claim kortingen
Gemakkelijk opzeggen


Snel verzekeringspremie in Weesp vergelijken voor alle modellen

Wat betaal ik per maand bij een autoverzekeringsmaatschappij Weesp? Dat hangt van een aantal zaken af. Een welbekende variabele is het jaartal van geboorte. Studenten en jongeren hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 26 jaar of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook schiet de premie omhoog bij een jonge auto uit Weesp. Autoverzekeraars houden ook rekening met o.a. adresgegevens (2866IH). De premie in Heel is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Genderen. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (25.001 – 30.000) en het gebruik van de auto zijn bekende factoren. De hoogte van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Bereken nu zelf jouw premie. Vul vandaag schadevrije jaren, gewenste dekking, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle verzekeraars in Weesp en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!