Autoverzekering Lancia Thema Vind de verzekeraar die bij jou past


Een goedkope autoverzekering voor jouw Lancia Thema bekijken en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Avéro Achmea en uiteraard ook Ditzo. Vergelijk alle verzekeraars vlug en gemakkelijk via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Thema ? Jouw premie komt tot stand op basis van o.a. aantal opgebouwde jaren zonder schade, het aantal km’s dat je rijdt en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je checkt dan binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Lancia Thema! Let op: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Alfa Romeo Alfetta.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Direct overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Lancia Thema Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Meestal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna kun je er vanaf. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Deze is vaak 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij de Lancia Thema? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na wijziging van de polis kun je een maand lang opzeggen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

We onderscheiden drie categorieënverzekeringen voor de Lancia Thema. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Een Thema verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Je verzekeraar behandelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Hier kun je ook terecht bij schade door natuurgeweld, schade aan derden, een sterretje in je voorruit. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Lancia Thema. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Lancia Thema. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Praktisch: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Opvallend: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe lager je premie. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus regeling lopen uiteen per autoverzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Noemenswaardig: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Thema ?

De premie voor de Lancia Thema wijkt erg af per assuradeur. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Graag noemen we de meest betekenisvolle elementen.

 • De omgeving waarin je woont (6335HH)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • Dekking + aanvullende modules
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Voor bedrijven of personen

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. O.a. Delta Lloyd, Kilometerverzekering en VVS. Wij raadplegen enkel aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Lancia ordenen op prijs en klant beoordeling. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aanbieder. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Informatie over Autoverzekering van Generali.

autoverzekering Lancia Thema


Goedkoopste autoverzekering voor Lancia Thema afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Lancia Thema. Hoe vind je nu de laagste premie? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 6-TLL-54).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (6-05-1984).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Lancia.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Lage premie + ledenkorting
Jaarlijks opzegbaar

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Goede rechtsbijstand
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Speciale AutoModus App
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Schade in 3 stappen regelen
Snelle schade afhandeling

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Dekking binnen & buitenland
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Ook voor inzittenden
Aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Score: beoordeeld met 8+
Online klantenservice

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Ook ruitschade gedekt
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Inzittenden meeverzekeren
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Maximaal 80% korting
Hulp bij overstappen

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Service in de winkel
Online schade melden

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
No-claimkorting tot wel 82%
14 dagen bedenktijd


Goedkoopste premie van de Lancia Thema berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de Thema ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een voorname variabele is; hoe oud je bent. Jongeren van 22 jaar betalen normaal vaak meer dan de oudere mensen, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de kosten wat meer bij een jonge Lancia Thema. Verzekeringen kijken ook naar variabelen zoals woonplaats (5389KK). De premie in Monnickendam kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Lemelerveld. Ook het aantal km’s (20.001 tot 25.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) hebben invloed. De maandelijkse afschrijving is dus een vrij ingewikkelde som. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef direct hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar, huisnummer in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Vergelijk alle Lancia Thema verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Thema afsluiten!