Autoverzekering Volkswagen Crosspolo Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Volkswagen Crosspolo vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Populaire aanbieders zijn Kilometerverzekering en natuurlijk FBTO. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en zonder moeite online. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Crosspolo? De assurantiepremie heeft te maken met variabelen als de gewenste dekking, de cataloguswaarde en de hoofdgebruiker. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je treft dan in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Crosspolo! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mercedes-Benz C 220.

De beste autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Volkswagen Crosspolo Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan dit zomaar? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Normaliter heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de Volkswagen Crosspolo? Dan wordt de polis stopgezet. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet je meer betalen? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij maken onderscheid tussen drie types verzekeringen voor de Volkswagen Crosspolo. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
Jouw Crosspolo verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Betrokken bij een ongeval? De verzekering regelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Hier kun je ook terecht bij tweezijdige schade, schade na blikseminslag, brandschade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Volkswagen Crosspolo. In de volksmond ook wel WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Volkswagen Crosspolo. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Een uitkomst: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Noemenswaardig: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een jaar zonder schade gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij echter schade gereden? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed onthouden: De voorwaarden van de bonus/malus-trede lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Noemenswaardig: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Crosspolo?

De geldende premie voor een Volkswagen Crosspolo varieert erg per aanbieder. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hieronder vind je de meest invloedrijke componenten.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (7894DA)
 • soort beveiliging op je auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Hoe je de auto gebruikt: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je de meest populaire verzekeringen. Bijvoorbeeld Allsecur, Roxo plus Verzekeruzelf.nl. We bekijken puur organisaties die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: wij geven geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Volkswagen filteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betreffende autoverzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Online premie berekenen Univé.

autoverzekering Volkswagen Crosspolo


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Crosspolo afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Volkswagen Crosspolo. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Let op het stappenplan hieronder.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 8-TNG-42).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (28-01-1991).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Volkswagen.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Tot 30% veilige rijderskorting
Schade snel afgehandeld

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Goede rechtsbijstand
Gebruiksvriendelijke website

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Altijd verzekerd de weg op
Online schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Hoge klantenbeoordeling
Hulp bij overstappen

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Eerlijke verzekering
Online schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Dag en nacht contact
Verschillende opties

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Score: beoordeeld met 8+
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Snel online afsluiten
Gebruiksvriendelijke website

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Verkeersschadeverzekering
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Pakketkorting mogelijk
Online schade melden

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Optie rechtshulp-verkeer
Eenvoudig uitbreiden

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Afsluiten in 5 snelle stappen
Online klantenservice


Snel premie van de Volkswagen Crosspolo berekenen

Hoe hoog is de premie voor de autoverzekering van de Crosspolo? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekende factor is het jaartal van geboorte. Jongeren van 19 jaar betalen normaal vaak meer dan de consumenten met veel ervaring, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook schiet de premie omhoog bij een kostbare Volkswagen Crosspolo. Assuradeurs houden ook rekening met aspecten als woongebied (5212ID). De hoogte van de polis in Eemnes is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Woerden. Ook de kilometrage (tot en met 7500) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bepalend. Het tarief is dus erg persoonlijk. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef snel kenteken, aantal kilometers per jaar, eventuele accessoires in, en je weet het in 2 minuten.

Check de Volkswagen Crosspolo verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Crosspolo afsluiten!