Autoverzekering Volkswagen Multivan Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De goedkoopste autoverzekering voor de Volkswagen Multivan vergelijken en afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. O.a. EAG Assuradeuren en uiteraard ook WitGeld.nl. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Multivan ? De maandelijkse premie heeft te maken met variabelen als schadehistorie, type auto plus jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je checkt dan supersnel de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Multivan! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Mercedes-Benz A 180.

De beste aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Snel overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Volkswagen Multivan Zoek je aanvullende informatie? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Dikwijls neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij de Volkswagen Multivan? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? In dat geval kun je overstappen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kan je dat binnen een paar weken regelen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 types garanties voor jouw Volkswagen Multivan. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-verzekering
Een Multivan verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door natuurgeweld, een sterretje in je voorruit, schade aan derden. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Volkswagen Multivan. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto’s van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Volkswagen Multivan. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Ideaal: Elk jaar een keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Belangrijk: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Interessant: De protocollen van de bonus/malus-trede variëren erg per assuradeur.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je extra toeslag.
 • Goed onthouden: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zak je op de ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Multivan ?

De maandpremie voor de Volkswagen Multivan loopt uiteen per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de meest betekenisvolle componenten.

 • Jouw postcodegebied (8913AD)
 • Gegevens van de auto
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Aan de hand van de tool vergelijk je bekende autoverzekeringen. Denk aan ABN AMRO, Roxo of bijvoorbeeld Turien & Co. We bekijken alleen assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Neem dit in acht: wij geven geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Volkswagen rangschikken op hoogste score of laagste prijzen. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen verzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Online premie berekenen Autoweek.

autoverzekering Volkswagen Multivan


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Multivan afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Volkswagen Multivan. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (e.g. 5-TXP-82).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (4-03-1978).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Volkswagen.
7. Orden de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Unieke schadehulp
Aanpassen & upgraden

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Snel premie berekenen
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
690.000 klanten gingen je voor
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
4 jaar FOCWA-garantie
Voor jong en oud geschikt

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Ook totaalpakketten
Aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Dag en nacht contact
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Goede polisvoorwaarden
Supersnel geregeld

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Maandelijks aanpassen
Eenvoudig uitbreiden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Verkeersschadeverzekering
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Onderdeel van Vivat
Met aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Optie rechtshulp-verkeer
Goede telefonische service

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Gebruiksvriendelijke App
Diverse modules kiezen


Online premie van mijn Volkswagen Multivan berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij een verzekering voor de Multivan ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een voorname factor is leeftijd. Beginnende bestuurders hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook schiet de premie omhoog bij een kostbare Volkswagen Multivan. Autoverzekeraars analyseren verder ook bijv. woonplaats (8381LC). De hoogte van de polis in Soest wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Winschoten. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en het gebruik van de auto tellen mee. De berekening van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer o.a. eventuele accessoires, geboortedatum, huisnummer in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Volkswagen Multivan verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Multivan afsluiten!