Autoverzekering Krommenie Begin met besparen op jouw verzekering


De aller-goedkoopste autoverzekering in Krommenie afsluiten, via internet? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Bijvoorbeeld Delta Lloyd en ook OHRA. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en probleemloos met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Krommenie? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar bijv. de gewenste dekking, de cataloguswaarde en bijvoorbeeld jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij binnen 10 seconden tijd het goedkoopste verzekeringskantoor. Belangrijk: dit is geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering BMW M4.

Lokale autoverzekeraars

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en begin direct met besparen.

Alles wat je wilt weten over de auto verzekeren in Krommenie Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Gemiddeld genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Ga je jouw wagen verkopen? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kun je een maand lang opzeggen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 categorieënwaarborg types waar je uit kunt kiezen. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA verzekering Krommenie
Je voertuig verzekeren met een WA polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? Dan betaalt jouw verzekeraar schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering Krommenie
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Zo dekt deze vorm ook schade door botsing met dieren, schade na blikseminslag, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering Krommenie
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van voor een all-risk verzekering. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Goede auto van 0 – 5 jaar
De WA+ beperkt casco Goede auto’s van 6 – 10 jaar
WA-verzekering Verouderde van 10 jaar of ouder

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Krommenie. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Praktisch: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Interessant: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Extra dekking pechhulp Krommenie
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. We spreken dan over de no-claimkorting Krommenie. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Let op: De protocollen van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Let op: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat zijn de maandelijkse kosten autoverzekering Krommenie?

De premie in Krommenie loopt uiteen per assuradeur. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de voornaamste elementen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (1701CK)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Zoals ABN AMRO, Lancyr maar ook VKG. We onderzoeken puur assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed onthouden: de uitkomst is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Krommenie verzekeringen rangschikken op prijs en klant beoordeling. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande aanbieder. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Overstappen naar OHRA.

autoverzekering Krommenie


Goedkoopste autoverzekering in Krommenie afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk de ‘voordeligste autoverzekering Krommenie. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 2-KPR-01).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (8-10-1967).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies je (aanvullende) dekking.
7. Rangschik de goedkoopste autoverzekeraar uit Krommenie op laagste prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Dag en nacht hulp van centrale
Supersnel geregeld

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Binnen 2 minuten afsluiten
Geld snel op je rekening

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Veilige AutoModus
Hulp en ondersteuning

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Hoge klantenbeoordeling
Verschillende opties

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Ook totaalpakketten
Handige overstaphulp

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Dag en nacht contact
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Goede polisvoorwaarden
Aanvullende dekking

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Simpele verzekeringskaarten
Hulp bij het afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Beoordelingsscore van 7,5+
Online klantenservice

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Pakketkorting mogelijk
Hoge klantbeoordeling

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
WA, WA+ of All Risk
Helder polisblad

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Eigen risico kiezen
Schade snel afgehandeld


Online verzekeringspremie in Krommenie vergelijken voor alle modellen

Hoe hoog is de premie aan de autoverzekeringsmaatschappij Krommenie? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een voorname variabele is geboortedatum. 23-jarigen betalen normaal vaak meer dan de ervaren bestuurders, met veel schadevrije jaren. Ook schiet de premie omhoog bij een jonge auto uit Krommenie. Autoverzekeringen bekijken daarnaast bijvoorbeeld postcode (7238NL). Het maandbedrag in Marrum wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Noordwijk. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 – 15.000) en de dagwaarde van de auto worden meegenomen. De maandelijkse afschrijving is dus voor iedereen verschillend. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul onder andere kenteken, aantal kilometers per jaar, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle verzekeraars in Krommenie en sluit online af In 2 minuten een nieuwe voordelige autoverzekering afsluiten!