Autoverzekering Volkswagen Transporter Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Volkswagen Transporter vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Bekende voorbeelden zijn Bovag en niet te vergeten VOOROP. Vergelijk ze nu snel en gemakkelijk met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Transporter ? Het premiebedrag heeft te maken met factoren als Wa/Wa+/All-risk, gebruik van de auto en bijvoorbeeld jouw leeftijd. Start direct met je gegevens hierboven. Dan zoek je in korte tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Transporter! Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule heb je de mogelijkheid om – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mercedes-Benz CLC 180.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Gelijk oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de Volkswagen Transporter Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Normaliter heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Volkswagen Transporter? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na de informering over de poliswijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij distantiëren drie soorten waarborg types voor jouw Volkswagen Transporter. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jouw Transporter verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Maak je schade bij een ander? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere schade door natuurgeweld, diefstal, een sterretje in je voorruit. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Volkswagen Transporter. Volledig casco is de benaming van deze optie. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Volkswagen Transporter. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Een uitkomst: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Noemenswaardig: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per aanbieder.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Neem dit in acht: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Transporter ?

De premie voor de Volkswagen Transporter kan enorm verschillen per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Je vindt hieronder de belangrijkste elementen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (1641NA)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De verwachte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gewenste dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De waarde van een voertuig
 • Het gebruik van de auto: Bijv. zakelijk of particulier

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire assuradeurs. Zoals Allianz, ING Bank maar ook Verzekeruzelf.nl. We doorzoeken slechts verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: dit is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Volkswagen ordenen op hoogste score of laagste prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de assuradeur. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over Online premie berekenen Delta Lloyd.

autoverzekering Volkswagen Transporter


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Transporter afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Volkswagen Transporter. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk het handige stappenplan.

1. Kenteken invoeren (e.g. 5-STT-28).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (11-05-1980).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Volkswagen.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Hoge korting bij veilige rijstijl
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Faire schadeafhandeling
Diverse modules kiezen

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Veilige AutoModus
Verschillende opties

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Gemiddeld cijfer van 8+
Met aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Ook totaalpakketten
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Extra korting op pakketten
Simpele website / account

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Ook complete pakketten
Goede hulp & adviezen

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Elke maand aanpasbaar
Jaarlijks opzegbaar

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Interessante pakketkorting
Voor jong en oud geschikt

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
WA , WA+ & Volledig Casco
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Klantbeoordeling 8+
Schade snel afgehandeld

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Afsluiten in 5 snelle stappen
Hulp bij het afsluiten


Eenvoudig premie van de Volkswagen Transporter berekenen

Welke kosten komen er kijken bij verzekeringen voor een Transporter ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijke variabele is geboortejaar. Jongeren tot 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan ouderen / senioren, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een sjieke Volkswagen Transporter. Autoverzekeraars houden ook rekening met onder andere woonplaats (2115GC). De premie in Brunssum kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Zaltbommel. Ook het aantal km’s (t/m 7.500) en het gebruik van de auto hebben invloed. Het tarief is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu zelf jouw premie. Voer onder andere kenteken, eventuele accessoires, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Volkswagen Transporter verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Transporter afsluiten!