Autoverzekering Volkswagen Up! Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe goedkoopste autoverzekering voor de Volkswagen Up! bekijken en afsluiten? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. ABN AMRO en natuurlijk Klaverblad. Vergelijk ze nu handig en moeiteloos online. Dat bespaart je een hoop geld! Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Up! ? De maandelijkse premie hangt af van factoren als type dekking, het aantal km’s dat je rijdt en niet te vergeten jouw leeftijd. Start direct met je gegevens hierboven. Je checkt dan supersnel de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Up!! Belangrijk: dit is geen advies. Door middel van de vergelijker kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Mercedes-Benz CLC 200.

Erkende autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in slechts korte tijd.

Vergelijken bespaart geld

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Volkswagen Up! Zoek je aanvullende informatie? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Vaak sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Gebruikelijk is dat een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij jouw Volkswagen Up!? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na de informering over de poliswijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 soorten dekkingen voor jouw vertrouwde Volkswagen Up!. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Zo’n Up! verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere schade aan derden, tweezijdige schade, schade door natuurgeweld. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Volkswagen Up!. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Basis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Volkswagen Up!. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Noemenswaardig: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Noemenswaardig: De protocollen van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per assuradeur.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dat betekent een malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Let op: Ook als je een relatief kleine schade claimt, wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn Up! ?

De geldende premie voor een Volkswagen Up! wijkt erg af per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Op deze pagina vind jij de meest betekenisvolle componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (2720KE)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je de meest populaire assuradeurs. Denk aan EAG Assuradeuren, HEMA maar ook ZEKUR. Wij controleren puur autoverzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Vergeet niet: wij geven geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Volkswagen ordenen op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de aanbieder. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Online premie berekenen De Goudse.

autoverzekering Volkswagen Up!


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Up! afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Volkswagen Up!. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul het kenteken in (n.b. 99-ZPB-4).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (23-06-1962).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Volkswagen.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Aanschafwaardegarantie
14 dagen bedenktijd

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Faire schadeafhandeling
Wa, WA+ of Allrisk

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
690.000 klanten gingen je voor
Aanpassen & upgraden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Interessante bonusladder
Gebruiksvriendelijke website

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Dekking binnen & buitenland
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Geen poliskosten
Hulp en ondersteuning

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Wettelijke Aansprakelijkheid
Snel claims indienen

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Pechhulp buitenland
Geld snel op je rekening

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
24 uur per dag hulp
Hoge klantbeoordeling

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Onderdeel van Vivat
Simpel over te sluiten

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook zakelijke klanten
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Gebruiksvriendelijke App
Eenvoudig uitbreiden


Goedkoopste premie van de Volkswagen Up! berekenen

Hoe hoog is de premie bij een verzekering voor de Up! ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale variabele is geboortejaar. Studenten en jongeren moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een kostbare Volkswagen Up!. Aanbieders overwegen daarnaast feiten zoals postcode (7978KE). Het tarief in Weerselo is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Zandvoort. Ook het verwachte aantal kilometers (15.001 tot 20.000) en de waarde van je auto worden meegenomen. De berekening van jouw premie is dus een vrij ingewikkelde som. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul onder andere geboortedatum, postcode, aantal kilometers per jaar in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek Volkswagen Up! verzekeringen en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Up! afsluiten!