Autoverzekering Volvo 480 Vind de verzekeraar die bij jou past


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Volvo 480 bekijken en afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Denk aan Aon Direct en niet te vergeten Nationale Nederlanden. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en gemakkelijk met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 480 ? De maandelijkse premie hangt af van factoren als dekking, aanvullende modules, de geschatte kilometrageen jouw regio. Start direct met je gegevens hierboven. Je achterhaalt in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volvo 480! Belangrijk: dit is geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mercedes-Benz E 300.

De beste autoverzekeringen

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in slechts korte tijd.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Volvo 480 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Einde contracttermijn
Gebruikelijk duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. In het algemeen is dat een maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Volvo 480? Dan vervalt het contract. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

WA of All Risk?

Wij distantiëren drie varianten van waarborg types voor de Volvo 480. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een nieuwe 480 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Ben je schuldig aan een botsing? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. schade door storm, schade aan derden, brandschade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Volvo 480. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Volvo 480. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Interessant: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Opmerkelijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per aanbieder.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Neem dit in acht: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn 480 ?

De geldende premie voor een Volvo 480 verschilt nogal per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de bekendste elementen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (3629JL)
 • Het gewicht van de auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Type gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeraars. Denk aan Delta Lloyd, National Academic en United Insurance. Wij controleren puur autoverzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed onthouden: wij geven geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Volvo sorteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de betreffende aanbieder. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over Online premie berekenen Unigarant.

autoverzekering Volvo 480


Goedkoopste autoverzekering voor Volvo 480 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Volvo 480. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 1-TDH-16).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (3-05-1960).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Volvo.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Tot 30% veilige rijderskorting
Aanpassen & upgraden

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Eigen herstelnetwerk
Hulp bij overstappen

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Unieke Automodus
Jaarlijks opzegbaar

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Praktische tips veilig rijden
Verschillende opties

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Sociale verzekeraar
Handige App

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Duurzame verzekeraar
Wa, WA+ of Allrisk

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Winnaar Web Service Scan
Schade snel afgehandeld

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Online 10% korting
Verschillende opties

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Interessante pakketkorting
Met aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Pechhulp Route Mobiel
Aanvullende dekking

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook accessoires
Snelle schade afhandeling

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Eigen risico kiezen
Goede hulp & adviezen


Snel premie van de Volvo 480 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij verzekeringen voor een 480 ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijke factor is hoe oud je bent. Beginnende bestuurders hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de kosten wat meer bij een dure Volvo 480. Assuradeurs kijken ook naar jouw regio (4422DF). De maandpremie in Sleen kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Zierikzee. Ook het aantal km’s (25.001 – 30.000) en de waarde van je auto zijn bepalend. Het tarief is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer nu je aantal kilometers per jaar, huisnummer, hoofdbestuurder in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Volvo 480 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 480 afsluiten!