Autoverzekering Toyota Rav 4 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Toyota Rav 4 afsluiten? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bekende voorbeelden zijn Centraal Beheer en ook WitGeld.nl. Vergelijk ze nu vliegensvlug en gemakkelijk via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Rav 4? De assurantiepremie komt tot stand op basis van o.a. de gewenste dekking, de waarde van je auto maar ook jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan in korte tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Rav 4! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Met de vergelijkingsmodule kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mercedes-Benz 250.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Toyota Rav 4 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Verkoop je de Toyota Rav 4? Dan wordt de polis stopgezet. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij maken onderscheid tussen drie categorieëndekkingen voor de Toyota Rav 4. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
Je Rav 4 verzekeren met alleen WA dekking? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Betrokken bij een ongeval? De verzekering regelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA-plus staat bijv. ook garant voor brandschade, schade na blikseminslag, explosie-schade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Toyota Rav 4. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als het je eigen schuld is. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) WA-verzekering

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Toyota Rav 4. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Een uitkomst: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Neem dit in acht: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Neem dit in acht: De spelregels van de bonus/malus regeling lopen uiteen per aanbieder.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan ga je niet naar beneden.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan kom je in de malus terecht, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Interessant: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Rav 4?

De geldende premie voor een Toyota Rav 4 wisselt erg per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Je vindt hieronder de bekendste onderdelen.

 • Je postcode / regio (7868DK)
 • soort beveiliging op je auto
 • Geschatte kilometrage
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Zoals Aon Direct, Interpolis en onder andere WitGeld.nl. Wij controleren puur assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed onthouden: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Toyota indelen op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande autoverzekering. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld All risk autoverzekering Allsecur.

autoverzekering Toyota Rav 4


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Rav 4 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Toyota Rav 4. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul het kenteken in (bijv. 77-ZPP-3).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (15-04-1977).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Selecteer de gewenste dekking voor Toyota.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Unieke schadehulp
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Pechhulpdekking
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Niet voorschieten
Online klantenservice

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Gemiddeld cijfer van 8+
Hulp bij overstappen

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Extra dekking auto 6-13 jaar
Snel schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Geen poliskosten
Simpele website / account

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Wettelijke Aansprakelijkheid
Eenvoudig contract / polis

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Simpele verzekeringskaarten
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Schade door diefstal
Handige App

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Verhaalsbijstand
Simpele website / account

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Klantbeoordeling 8+
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Gezinsautoregeling
Hoge klantbeoordeling


Goedkoopste premie van de Toyota Rav 4 berekenen

Hoe zit het met de kosten voor de autoverzekering van de Rav 4? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijke variabele is jouw leeftijd. 20-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook is de premie duurder bij een dure Toyota Rav 4. Verzekeraars kijken ook naar jouw woongebied (6907MM). De maandpremie in Aagtekerke wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Wanroij. Ook het geschatte aantal km’s (12.001 tot 15.000) en natuurlijk de dekking zijn bekende factoren. Het maandelijkse bedrag kan dus enorm wisselen. Ontdek wat jij kunt besparen. Geef direct gewenste dekking, hoofdbestuurder, eventuele accessoires in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Toyota Rav 4 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Rav 4 afsluiten!