Autoverzekering Citroen Jumper Kies de verzekering die bij jou past


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Citroen Jumper vinden en afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Bijvoorbeeld InShared en niet te vergeten Turien & Co. Vergelijk alle aanbieders vlug en eenvoudig via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Jumper? De assurantiepremie hangt af van bijv. dekking, aanvullende modules, het aantal km’s dat je rijdt maar ook jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. De vergelijker vindt in een paar seconden de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Citroen Jumper! Belangrijk: dit is geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Renault R19.

Meest vertrouwde autoverzekeringen

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlug overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Citroen Jumper Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Benieuwd wanneer dat een optie is? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Gemiddeld genomen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Hierna kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop je de Citroen Jumper? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 types zekerheden voor jouw Citroen Jumper. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Zo’n Jumper verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Ben jij onderdeel van een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere diefstal, schade aan derden, brandschade. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Citroen Jumper. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Citroen Jumper. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Feit: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, en betaal je weer meer premie.

  • Opmerkelijk: De protocollen van de bonus/malus-trede variëren erg per assuradeur.
  • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
  • Is het niet jouw schuld? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
  • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
  • Belangrijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Jumper?

De premie voor de Citroen Jumper wisselt nogal eens per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hierna benoemen wij de meest invloedrijke factoren.

  • De omgeving waarin je woont (2380EN)
  • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
  • De geschatte kilometrage per jaar
  • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
  • De gewenste dekking
  • Jouw bonus/malus-positie
  • Oorspronkelijke cataloguswaarde
  • Gebruikstype: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeringen. Bijvoorbeeld Delta Lloyd, National Academic en Zelf. We onderzoeken alleen maar verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let op: beschouw dit niet als een advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Citroen rangeren op laagste prijs en best beoordeeld. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de verzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering afsluiten bij Interpolis.

autoverzekering Citroen Jumper


Goedkoopste autoverzekering voor Citroen Jumper afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Citroen Jumper. Hoe vind je nu de laagste premie? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Nummerbord invullen (bijv. 2-SJH-26).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (11-10-1980).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies de juiste dekking voor Citroen.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Hoge korting bij veilige rijstijl
Jaarlijks opzegbaar

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Schade inzittenden
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Speciale AutoModus App
Helder polisblad

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Dag & nacht schadehulp
Snel schade melden

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Gemiddeld een 8 op service
Gemakkelijk opzeggen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Eigen risico van slechts €100
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Ook complete pakketten
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Ook ruitschade gedekt
Handige overstaphulp

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Inzittenden meeverzekeren
Voor jong en oud geschikt

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Maximaal 80% korting
Online account

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Service in de winkel
Helder polisblad

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Superhandige App
Schade melden via internet


Eenvoudig premie van de Citroen Jumper berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de verzekering van mijn Jumper? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een voorname factor is het jaartal van geboorte. Jongeren van 23 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een recent gekochte Citroen Jumper. Autoverzekeringen kijken ook naar aspecten als woongebied (1504GH). Het maandbedrag in s-heerenberg is anders dan een Autoverzekering Dronten. Ook de kilometrage (10.001 – 12.000) en wie de hoofdbestuurder is hebben invloed. Het bedrag per maand is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef nu jouw eventuele accessoires, huisnummer, schadevrije jaren in, en je weet het in 2 minuten.

Vergelijk alle Citroen Jumper verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Jumper afsluiten!