Autoverzekering Renault R19 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten

Een goedkope autoverzekering voor jouw Renault R19 afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Bijvoorbeeld De Zeeuwse en natuurlijk OHRA. Vergelijk alle verzekeraars snel en eenvoudig via de vergelijkingstool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw R19 ? Het maandbedrag wordt bepaald door factoren als soort dekking, gebruik van de auto plus jouw leeftijd. Start direct met je gegevens hierboven. Het systeem zoekt in een paar seconden de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Renault R19! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Hyundai H-1.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Rap overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met weinig inspanning.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Renault R19 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Dikwijls heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Vaak is dit 1 maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Renault R19? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Na de informering over de poliswijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

We onderscheiden drie soorten autoverzekeringen voor de Renault R19. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie R19 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. tweezijdige schade, brandschade, schade door storm. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Renault R19. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaarBeperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaarStandaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Renault R19. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Opmerkelijk: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per aanbieder.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een R19 ?

De geldende premie voor een Renault R19 wisselt erg per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Op deze pagina vind jij de meest cruciale componenten.

 • Je woonplaats (6767BJ)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gewenste dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde aanbieders. Bijvoorbeeld Aegon, Interpolis maar ook WitGeld.nl. Wij raadplegen puur autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Heb je het formulier voltooid? Dan kun je de aanbieders voor Renault rangeren op laagste prijs en best beoordeeld. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen verzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. WA-verzekering ANWB.

autoverzekering Renault R19


Goedkoopste autoverzekering voor Renault R19 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Renault R19. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (n.b. 9-TXG-92).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (24-12-1980).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Renault.
7. Orden de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Tot 30% veilige rijderskorting
Schade melden via internet

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
4 extra zekerheden
Schade melden via internet

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Verrekening met garage
Met aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Praktische tips veilig rijden
Helder polisblad

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Gemiddeld een 8 op service
Snel online afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Ook voor inzittenden
Handige App

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Ook ruitschade gedekt
Eenvoudig uitbreiden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
24 uur per dag hulp
Voor jong en oud geschikt

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Pakketkorting mogelijk
Eenvoudig contract / polis

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Klantbeoordeling 8+
Snelle schade afhandeling

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Afsluiten in 5 snelle stappen
Handige overstaphulp


Voordeligste premie van de Renault R19 berekenen

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de verzekering van mijn R19 ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een voorname variabele is geboortejaar. Jongeren van 23 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan consumenten met veel ervaring, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook is de premie duurder bij een nieuwe Renault R19. Autoverzekeraars analyseren verder ook je adresgegevens (8255KN). De premie in Helmond is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Stolwijk. Ook de kilometrage (meer dan 30.001) en het type voertuig zijn bepalend. Het bedrag per maand is dus erg persoonlijk. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul onder andere hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar, geboortedatum in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Renault R19 verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw R19 afsluiten!