Autoverzekering Volkswagen LT Vind de verzekeraar die bij jou past


De goedkoopste autoverzekering voor de Volkswagen LT vergelijken en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan Aon Direct en niet te vergeten Reaal. Vergelijk ze nu snel en zonder moeite via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw LT ? De assurantiepremie hangt af van onder andere de gewenste dekking, de cataloguswaarde en niet te vergeten jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je vindt dan in korte tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Volkswagen LT! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mercedes-Benz A 160.

Erkende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

Praktische informatie over het verzekeren van de Volkswagen LT Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Gebruikelijk sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Doorgaans is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Volkswagen LT? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 ordes van garanties voor jouw eigen Volkswagen LT. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Een LT verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA plus beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor een sterretje in je voorruit, schade aan derden, tweezijdige schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Volkswagen LT. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Volkswagen LT. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het is het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Noemenswaardig: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Neem dit in acht: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder verschillen nogal per autoverzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het niet jouw schuld? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Moet je aanhouden schade claimen? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Noemenswaardig: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een LT ?

Het maandbedrag voor de Volkswagen LT varieert erg per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Je vindt hieronder de meest invloedrijke factoren.

 • Jouw woongebied (8318JF)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Aan de hand van de tool vergelijk je bekende aanbieders. Neem nou Allianz, Generali en VVS. We onderzoeken puur verzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Let wel: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Volkswagen klasseren op prijs en klant beoordeling. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen autoverzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over Online premie berekenen Allsecur.

autoverzekering Volkswagen LT


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen LT afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Volkswagen LT. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Vul het kenteken in (bijv. 7-KBH-05).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (25-03-1975).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Volkswagen.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Unieke schadehulp
Eenvoudig uitbreiden

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Goede rechtsbijstand
Snel schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Veilige AutoModus
Met aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Binnen 1 minuut geregeld
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Voor het hele gezin
Goede telefonische service

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Geen poliskosten
Contact via social media

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Ook complete pakketten
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Online 10% korting
Aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
24 uur per dag hulp
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Maximaal 80% korting
Contact via social media

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Veel lokale adviseurs
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Hoge no-claim kortingen
Schade snel afgehandeld


Snel premie van de Volkswagen LT berekenen

Welke kosten komen er kijken bij verzekeringen voor een LT ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijk aspect is hoe oud je bent. Bestuurders van 25 jaar of jonger betalen normaal vaak meer dan de ouderen / senioren, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de kosten wat meer bij een sjieke Volkswagen LT. Autoverzekeringen bekijken daarnaast o.a. postcode (4116BG). De maandpremie in Andijk wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Willemstad. Ook het aantal km’s (10.001 tot 12.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bepalend. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer nu je hoofdbestuurder, gewenste dekking, eventuele accessoires in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle Volkswagen LT verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw LT afsluiten!