Autoverzekering America Alle top-verzekeraars op een rijtje


De goedkoopste autoverzekering in America vinden en afsluiten? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. HEMA en natuurlijk VVS. Vergelijk alle verzekeraars vlot en probleemloos met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe doe ik dat? Goedkoop mijn auto verzekeren in America? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van variabelen als positie op de bonusladder, de dagwaarde maar ook demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Je achterhaalt in een paar seconden een passend verzekeringskantoor. Let op: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kan jij – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mitsubishi L200.

Erkende aanbieders

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en begin direct met besparen.

Handige informatie over je auto verzekeren in America Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Door de bank genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw voertuig? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 soorten verzekeringen te onderscheiden. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA verzekering America
Je voertuig verzekeren met een WA polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Dan betaalt jouw verzekeraar de schade aan de andere auto of personen.

2. WA-plus verzekering America
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. explosie-schade, schade aan derden, diefstal. Een aardig compleet pakket dus.

3. All risk autoverzekering America
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Nieuwe autos van 0 – 5 jaar
De WA+ beperkt casco Waardevolle auto van 6 – 10 jaar
Normale WA-polis Auto ouder dan 10 jaar

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering America. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Goed onthouden: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Extra pechhulp America
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting America. Heb je wel schade? Dan ga je een treetje naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Let op: De protocollen van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per assuradeur.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kunnen we zeggen over de kosten autoverzekering America?

De premie in America kan enorm verschillen per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de voornaamste variabelen.

 • Je woonplaats (3594FB)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde organisaties. Denk aan Aon Direct, Kilometerverzekering plus Unigarant. Wij vergelijken enkel organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Noemenswaardig: de uitkomst is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor America verzekeringen sorteren op hoogste score of laagste prijzen. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de verzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering Bovag.

autoverzekering America


Goedkoopste autoverzekering in America afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering America. Hoe vind je nu de laagste premie? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 1-TRD-45).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (14-05-1992).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies WA, WA+ of All-risk.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit America op laagste prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Lage premie + ledenkorting
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Schade inzittenden
Gebruiksvriendelijke website

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Altijd verzekerd de weg op
Handige overstaphulp

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Snel online premie berekenen
Handige App

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Sociale verzekeraar
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Veel vrijheid en keuzes
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
WhatsApp service
Aanpassen & upgraden

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Ook ruitschade gedekt
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Schade door rook en brand
14 dagen bedenktijd

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Wegslepen na ongeluk
14 dagen bedenktijd

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Klantbeoordeling 8+
Online account

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Voordelig 2e auto verzekeren
Goede telefonische service


Snel verzekeringspremie in America vergelijken voor je auto

Wat zijn de maandelijkse kosten bij de autoverzekeringsmaatschappij America? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een voorname variabele is; hoe oud je bent. Beginnende bestuurders hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook is de premie duurder bij een kostbare auto uit America. Autoverzekeringen analyseren verder ook o.a. postcode (7199KJ). De premie in Schimmert kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Arcen. Ook het aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en het type voertuig zijn bepalend. Het bedrag per maand is dus voor iedereen verschillend. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer o.a. kenteken, aantal kilometers per jaar, geboortedatum in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle verzekeraars in America en sluit online af In 2 minuten een nieuwe voordelige autoverzekering afsluiten!