Autoverzekering Audi RS Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De goedkoopste autoverzekering voor de Audi RS vergelijken en afsluiten? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bijvoorbeeld Bruns ten Brink en ook United Insurance. Vergelijk ze nu snel en eenvoudig met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn RS? Jouw premie hangt af van variabelen als type dekking, type auto en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Het systeem zoekt in korte tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi RS! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. D.m.v. de vergelijkers kun je – met de door jouw ingevoerde data – een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Nissan 350Z.

Alle populaire aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Handige informatie over het verzekeren van de Audi RS Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Gemiddeld genomen neem je een verzekering voor een jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Doorgaans is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij de Audi RS? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 types autoverzekeringen voor jouw eigen Audi RS. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Een gebruikte RS verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. brandschade, diefstal, schade door botsing met dieren. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Audi RS. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Voertuigen ouder dan 10 jaar Basis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Audi RS. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opvallend: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Opmerkelijk: De spelregels van de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Heb je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: Ook als je een relatief kleine schade claimt, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn RS?

De premie voor de Audi RS wisselt nogal eens per autoverzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Op deze pagina vind jij de voornaamste factoren.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (1221FM)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gewenste dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire assuradeurs. O.a. De Goudse, Generali of bijvoorbeeld SNS. Wij raadplegen enkel verzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Van belang: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Audi filteren op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de autoverzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering Allsecur.

autoverzekering Audi RS


Goedkoopste autoverzekering voor Audi RS afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Audi RS. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul het kenteken in (bijv. 20-ZPB-5).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (10-08-1968).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Audi.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Haal-en brengservice
Diverse modules kiezen

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Goede pechhulpdekking
Verschillende opties

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Verrekening met garage
Contact via social media

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Gemiddeld cijfer van 8+
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Extra dekking auto 6-13 jaar
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Ouderwets binnenlopen
Snel claims indienen

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
WhatsApp service
Aanvullende dekking

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pechhulp binnenland
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
24 uur per dag hulp
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Goed Geregeld Pakket
Hulp bij het afsluiten

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Veel lokale adviseurs
Helder polisblad

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Afsluiten in 5 snelle stappen
24/7 schade melden


Voordeligste premie van de Audi RS berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij verzekeringen voor een RS? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijk aspect is jouw leeftijd. 23-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan meer ervaren automobilisten, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook is de premie duurder bij een nieuwe Audi RS. Assuradeurs analyseren verder ook je adresgegevens (3566CH). De hoogte van de polis in Elspeet kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Bad Nieuweschans. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (t/m 7.500) en het merk/type auto zijn bepalend. Het bedrag per maand is voor iedereen weer uniek. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul onder andere gewenste dekking, geboortedatum, kenteken in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Audi RS verzekeringen en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw RS afsluiten!