Autoverzekering Nissan 350Z Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Nissan 350Z afsluiten? Momenteel is het aanbod enorm. Bijvoorbeeld Allsecur en ook Nationale Nederlanden. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en gemakkelijk via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 350Z ? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van zaken als aantal opgebouwde jaren zonder schade, de dagwaarde en jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Het systeem zoekt in een paar seconden de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan 350Z! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Citroen Xsara.

De beste autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Rap overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Nissan 350Z Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Meestal neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de Nissan 350Z? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Schiet het polisbedrag omhoog? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 soorten waarborg types voor jouw eigen Nissan 350Z. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Je 350Z verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je onverhoopt een ongelukje? Jouw assuradeur betaalt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Dit dekt vaak onder andere een sterretje in je voorruit, schade door natuurgeweld, diefstal. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Nissan 350Z. In de volksmond ook wel WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook schade veroorzaakt door slippen. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Nissan 350Z. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Interessant: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan schiet je maandpremie omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Je positie op de ladder daalt dan, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Opmerkelijk: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per verzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn 350Z ?

De premie voor de Nissan 350Z verschilt nogal per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hierna benoemen wij de belangrijkste variabelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (8522BJ)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De basisdekking van de auto
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende autoverzekeraars. Onder andere De Goudse, Klaverblad of ZEKUR. We onderzoeken slechts aanbieders die werken met actuele premies en geldige prijzen. Let wel: beschouw dit niet als een advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Nissan classificeren op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande autoverzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Goedkoopste verzekering Univé.

autoverzekering Nissan 350Z


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan 350Z afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Nissan 350Z. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 5-TRN-56).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (22-11-1968).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Nissan.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Unieke schadehulp
Hulp bij het afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Korting voor een 2e auto
Snel schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Verrekening met garage
Geld snel op je rekening

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Schade in 3 stappen regelen
Hulp bij het afsluiten

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Ook totaalpakketten
Supersnel geregeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringEigen risico van slechts €100
Snel online afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Ook complete pakketten
Hulp bij het afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Snel online afsluiten
24/7 schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Tot 85% korting
Eenvoudige procedures

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
WA , WA+ & Volledig Casco
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Service in de winkel
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Gebruiksvriendelijke App
Online klantenservice


Eenvoudig premie van de Nissan 350Z berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn 350Z ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een bekend aspect is leeftijd. Jongeren van 19 jaar betalen normaal vaak meer dan de meer ervaren automobilisten, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook ligt de premie wat hoger bij een zware Nissan 350Z. Autoverzekeraars kijken ook naar onder andere adresgegevens (1223DA). De maandpremie in Workum is anders dan een Autoverzekering Peize. Ook het geschatte aantal km’s (12.001 – 15.000) en de waarde van je auto worden meegenomen. De maandelijkse afschrijving hangt dus van veel zaken af. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer hierboven eventuele accessoires, gewenste dekking, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle Nissan 350Z verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 350Z afsluiten!