Autoverzekering Mercedes-Benz 200 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenEen goedkope autoverzekering voor jouw Mercedes-Benz 200 bekijken en afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Bekende voorbeelden zijn De Goudse en uiteraard ook United Insurance. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en zonder moeite online. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de 200 ? Het maandbedrag heeft te maken met onder andere soort dekking, gebruik van de auto en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Je achterhaalt in luttele minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz 200! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Gebruik je onze vergelijker dan heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering BMW 1 Serie.

De beste autoverzekeringen

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Mercedes-Benz 200 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Normaliter sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Daarna mag je overstappen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Deze is vaak 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Mercedes-Benz 200? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 categorieënzekerheden voor de Mercedes-Benz 200. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Zo’n 200 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je schade bij een ander? Je verzekeraar behandelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Je kunt een claim indienen voor explosie-schade, brandschade, schade door storm. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Mercedes-Benz 200. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Mercedes-Benz 200. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Feit: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je positie op de ladder daalt dan, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Opmerkelijk: De spelregels van de bonus/malus-ladder variëren erg per aanbieder.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Moet je aanhouden schade claimen? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed om te weten: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn 200 ?

Het maandbedrag voor de Mercedes-Benz 200 varieert erg per verzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Je vindt hieronder de meest invloedrijke variabelen.

 • Jouw woongebied (2261KF)
 • Het merk en type van de auto
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via onze tool vergelijk je de meest populaire aanbieders. Neem nou Centraal Beheer, National Academic of Voogd en Voogd. Wij checken slechts assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: dit is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Mercedes-Benz rangschikken op laagste prijs en best beoordeeld. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande aanbieder. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering berekenen Klaverblad.

autoverzekering Mercedes-Benz 200


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz 200 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Mercedes-Benz 200. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 7-TRH-09).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (27-09-1988).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Mercedes-Benz.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Dag en nacht hulp van centrale
Geld snel op je rekening

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Eigen herstelnetwerk
Aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Unieke Automodus
Hoge klantbeoordeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Schade in 3 stappen regelen
Snel schade melden

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Snelle reactietermijnen
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Goede verkeersrechtsbijstand
Supersnel geregeld

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Winnaar van vele prijzen
Jaarlijks opzegbaar

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Maandelijks aanpassen
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Verkeersschadeverzekering
Jaarlijks opzegbaar

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Schadegarant bedrijven
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Snel schadeherstel
Snelle schade afhandeling

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Afsluiten in 5 snelle stappen
Online schade melden


Eenvoudig premie van de Mercedes-Benz 200 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn 200 ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een welbekend aspect is; hoe oud je bent. Jongeren t/m 23 betalen normaal vaak meer dan de mensen van 26 jaar of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook betaal je meer bij een jonge Mercedes-Benz 200. Autoverzekeraars overwegen daarnaast variabelen zoals regio (8163AI). De maandpremie in Naarden wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Meppel. Ook het geschatte aantal km’s (20.001 – 25.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig hebben invloed. Het maandelijkse bedrag is voor iedereen weer uniek. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer o.a. gewenste dekking, kenteken, aantal kilometers per jaar in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de Mercedes-Benz 200 verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw 200 afsluiten!