Autoverzekering Audi SQ5 Kies de verzekering die bij jou past


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Audi SQ5 bekijken en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. O.a. Generali en niet te vergeten Unigarant. Vergelijk alle aanbieders vlot en zonder moeite online. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn SQ5? De maandelijkse premie hangt af van variabelen als Wa/Wa+/All-risk, gebruik van de auto maar ook demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. De vergelijker vindt in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi SQ5! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Zie ook onze informatie over Autoverzekering Nissan Juke.

Meest vertrouwde aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Snel overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in een paar minuten.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Audi SQ5 Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Wanneer kan dat? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Meestal neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Audi SQ5? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Zoals je misschien weet zijn er 3 soorten autoverzekeringen voor jouw vertrouwde Audi SQ5. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Een gebruikte SQ5 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Dit dekt vaak onder andere explosie-schade, brandschade, tweezijdige schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Audi SQ5. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Audi SQ5. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Praktisch: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Opvallend: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp add-on
De kans op pech is best groot. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe langer zonder schade, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Interessant: De protocollen van de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dat betekent een malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Belangrijk: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een SQ5?

De premie voor de Audi SQ5 wijkt erg af per autoverzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Graag noemen we de belangrijkste componenten.

 • De omgeving waarin je woont (1989EK)
 • Het gewicht van de auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je de meest populaire organisaties. Neem nou Allsecur, HEMA plus Turien & Co. We doorzoeken enkel verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let wel: de vergelijking is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gevraagde info ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Audi rangeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de betreffende aanbieder. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering Univé.

autoverzekering Audi SQ5


Goedkoopste autoverzekering voor Audi SQ5 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Audi SQ5. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 09-ZXF-8).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (22-11-1969).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Audi.
7. Orden de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Interessante ledenkorting
Snel claims indienen

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Goede pechhulpdekking
Snel online afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Niet voorschieten
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Interessante bonusladder
Diverse modules kiezen

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Initiatief van achmea
Hulp bij het afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Ouderwets binnenlopen
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Score: beoordeeld met 8+
Schade melden via internet

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Maandelijks aanpassen
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
24 uur per dag hulp
Gebruiksvriendelijke website

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Maximaal 80% korting
Eenvoudige procedures

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Ook zakelijke klanten
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Gezinsautoregeling
Aanvullende modules


Voordeligste premie van de Audi SQ5 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn SQ5? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciaal aspect is geboortejaar. Beginnende bestuurders hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een prijzige Audi SQ5. Verzekeraars overdenken ook jouw woonplaats (9718GD). Het tarief in Schimmert wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Ballum. Ook het verwachte aantal kilometers (30.001 en meer) en de dagwaarde van de auto zijn bekende factoren. Het maandelijkse bedrag is voor iedereen weer uniek. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer hierboven kenteken, gewenste dekking, schadevrije jaren in, en je weet het in 2 minuten.

Vergelijk alle Audi SQ5 verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw SQ5 afsluiten!