Autoverzekering Toyota Hiace Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe goedkoopste autoverzekering voor de Toyota Hiace vinden en afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. Hierbij kun je denken aan Centraal Beheer en niet te vergeten Unigarant. Vergelijk ze nu vliegensvlug en eenvoudig met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Hiace ? Het maandbedrag hangt af van bijv. de gewenste dekking, type auto plus jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. Het systeem zoekt supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Hiace! Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mazda Premacy.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Nu oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, in een paar minuten.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Toyota Hiace Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Door de bank genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Toyota Hiace? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

We onderscheiden drie types basisdekkingen voor jouw eigen Toyota Hiace. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie Hiace verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door natuurgeweld, explosie-schade, brandschade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Toyota Hiace. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Toyota Hiace. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met behulp van de aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Ideaal: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Belangrijk: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je wel schade? Je positie op de ladder daalt dan, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Feit: De spelregels van de bonus/malus-ladder variëren erg per verzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Belangrijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Hiace ?

De hoogte van de premies voor een Toyota Hiace wisselt nogal eens per verzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hieronder vind je de meest invloedrijke variabelen.

 • Jouw postcodegebied (3914IE)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Type gebruik: Business of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via deze website vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Zoals Allsecur, HEMA of bijvoorbeeld De Zeeuwse. We onderzoeken alleen maar aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Vergeet niet: de uitkomst is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Toyota classificeren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de autoverzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over All risk autoverzekering Avéro Achmea.

autoverzekering Toyota Hiace


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Hiace afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Toyota Hiace. Hoe vind je nu de laagste premie? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 5-TNF-19).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (2-07-1963).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Toyota.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Lagere premie bij veilig rijden
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Goede pechhulpdekking
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Verrekening met garage
Simpele website / account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Binnen 1 minuut geregeld
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Initiatief van achmea
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Actief sinds 1850
Snelle schade afhandeling

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Winnaar Web Service Scan
Diverse modules kiezen

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Pechhulp binnenland
Eenvoudig uitbreiden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
24 uur per dag hulp
Online account

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Goed Geregeld Pakket
Jaarlijks opzegbaar

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Service in de winkel
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Schade Melden met de App
Wa, WA+ of Allrisk


Online premie van mijn Toyota Hiace berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor het verzekeren van de Hiace ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een welbekend aspect is geboortejaar. 23-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan ouderen / senioren, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook schiet de premie omhoog bij een prijzige Toyota Hiace. Assuradeurs onderzoeken ook variabelen zoals woongebied (5461HM). Het maandbedrag in Schalkwijk kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Vught. Ook de kilometrage (20.001 – 25.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig tellen mee. De maandelijkse afschrijving is dus niet zomaar te noemen. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer hierboven eventuele accessoires, geboortedatum, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Toyota Hiace verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Hiace afsluiten!