Autoverzekering Bergen Vind de goedkoopste verzekeraar


Meteen een goedkope autoverzekering in Bergen vinden en afsluiten? Momenteel zijn er tientallen verzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. EAG Assuradeuren en uiteraard ook OHRA. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. En dat voel je in je portemonnee. Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in Bergen? Het premiebedrag wordt bepaald door bijv. positie op de bonusladder, gebruik van de auto plus de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. Het systeem zoekt in minder dan 1 minuut een passend verzekeringskantoor. Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. D.m.v. de vergelijkers kun je – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Opel Movano.

Bekende autoverzekeringen

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over de auto verzekeren in Bergen Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Vaak heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Je auto verkocht? Dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de premie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 soorten zekerheden die je kunt selecteren. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA verzekering Bergen
Jouw auto verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je onverhoopt een ongelukje? Je verzekeraar behandelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering Bergen
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Zo dekt deze vorm ook explosie-schade, schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren. Een aardig compleet pakket dus.

3. All risk autoverzekering Bergen
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

WA+ volledig casco (all-risk) Auto van 0 – 5 jaar
Een beperkt casco WA polis Goede auto’s van 6 – 10 jaar
Normale WA-polis Auto ouder dan 10 jaar

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Overweeg dan ook zeker de aanvullende autoverzekering Bergen. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Een uitkomst: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Opvallend: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Kies voor pechhulp Bergen
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting Bergen. Wel schade aan de auto? Dan ga je naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Opmerkelijk: De spelregels van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog zijn alle kosten autoverzekering Bergen?

De hoogte van de premies in Bergen verschilt nogal per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de meest betekenisvolle componenten.

 • Jouw woongebied (4786LD)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je enkele toonaangevende aanbieders. Voorbeelden zijn Centraal Beheer, Roxo of bijvoorbeeld VOOROP. Wij checken alleen organisaties waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Noemenswaardig: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Bergen verzekeringen classificeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen verzekering. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering ZEKUR.

autoverzekering Bergen


Goedkoopste autoverzekering in Bergen afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Bergen. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Kenteken invoeren (zoals 72-ZVD-4).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (6-03-1970).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Selecteer de gewenste dekking.
7. Kies de goedkoopste autoverzekeraar uit Bergen op laagste prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Lage premie + ledenkorting
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Goede pechhulpdekking
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
690.000 klanten gingen je voor
Online klantenservice

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Uitgebreid netwerk garages
Eenvoudige procedures

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Voor het hele gezin
14 dagen bedenktijd

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringDuurzame verzekeraar
24/7 schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Score: beoordeeld met 8+
Voor jong en oud geschikt

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Snel online afsluiten
Eenvoudig contract / polis

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Schade door rook en brand
Online account

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Pakketkorting mogelijk
Geld snel op je rekening

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Coöperatieve verzekeraar
Jaarlijks opzegbaar

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
No-claimkorting tot wel 82%
Hulp bij het afsluiten


Goedkoopste verzekeringspremie in Bergen vergelijken voor alle merken

Wat betaal ik per maand bij een autoverzekeringsmaatschappij Bergen? Dat hangt van een aantal zaken af. Een betekenisvolle variabele is geboortejaar. Jongeren van 23 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 27 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke auto uit Bergen. Autoverzekeringen doorzoeken ook je postcodegebied (9886DD). Het maandbedrag in Nibbixwoud kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Bolsward. Ook het aantal km’s (tot en met 7500) en natuurlijk de dekking worden meegenomen. De hoogte van jouw premie is dus erg persoonlijk. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul o.a. eventuele accessoires, postcode, geboortedatum in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle verzekeraars in Bergen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een voordelige autoverzekering afsluiten!