Autoverzekering Beverwijk De voordeligste verzekeraar in 2 minuten


Direct de goedkoopste autoverzekering in Beverwijk afsluiten, via internet? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Bovag en uiteraard ook Lancyr. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in Beverwijk? Het premiebedrag hangt af van factoren als schadehistorie, de cataloguswaarde en bijvoorbeeld jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan in luttele minuten een kwalitatief verzekeringskantoor. Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Via onze vergelijker kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Peugeot 106.

De beste autoverzekeringen

Vergelijk alle lokale verzekeraars.

Vlug overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in minder dan 5 minuten.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en begin direct met besparen.

Alles wat je wilt weten over de auto verzekeren in Beverwijk Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Gemiddeld genomen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna mag je overstappen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? Dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 30 dagen de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 categorieënbasisdekkingen te onderscheiden. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA verzekering Beverwijk
De auto verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus verzekering Beverwijk
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade na blikseminslag, schade door storm, schade door natuurgeweld. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. Allrisk autoverzekering Beverwijk
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

All-risk autoverzekering (WA volledig casco) Jonge auto’s van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Auto van 6 – 10 jaar
WA-verzekering Oudere auto’s (10 jaar en ouder)

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Beverwijk. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een extra aanvulling in rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Handig: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Belangrijk: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Module pechhulp Beverwijk
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit heet ook wel no-claimkorting Beverwijk. Heb je wel schade? Dan ga je een treetje naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Opmerkelijk: De protocollen van de bonus/malus-trede variëren erg per aanbieder.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Neem dit in acht: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Hoe hoog zijn alle kosten autoverzekering Beverwijk?

De actuele premies in Beverwijk wisselt erg per assuradeur. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Graag noemen we de meest betekenisvolle factoren.

 • Je woonplaats (3635MC)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via de vergelijker vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeringen. Onder andere EAG Assuradeuren, National Academic en VVS. Wij controleren enkel autoverzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Van belang: de uitkomst is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle benodigde velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Beverwijk verzekeringen klasseren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande verzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering Lancyr.

autoverzekering Beverwijk


Goedkoopste autoverzekering in Beverwijk afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Beverwijk. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Volg dan de volgende instructies.

1. Nummerbord invullen (bijv. KN-943-G).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (1-03-1979).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking.
7. Orden de goedkoopste autoverzekeraar uit Beverwijk op laagste prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Hoge korting bij veilige rijstijl
Voor jong en oud geschikt

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Pechhulpdekking
Goede hulp & adviezen

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Altijd verzekerd de weg op
Gemakkelijk opzeggen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Gemiddeld cijfer van 8+
Supersnel geregeld

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Ook totaalpakketten
Snel online afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Dag en nacht contact
Eenvoudig uitbreiden

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
WhatsApp service
Met aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Snel online afsluiten
Online klantenservice

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Schade door rook en brand
Snelle schade afhandeling

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Optie rechtshulp-verkeer
Schade melden via internet

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Voordelig 2e auto verzekeren
Schade melden via internet


Snel verzekeringspremie in Beverwijk vergelijken voor alle modellen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Beverwijk? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een invloedrijk aspect is het jaartal van geboorte. Studenten en jongeren hebben te dealen met een hoger tarief dan ouderen / senioren, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke auto uit Beverwijk. Assuradeurs doorzoeken ook jouw woongebied (2571GM). Het maandbedrag in Nieuw Vennep is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Brakel. Ook het aantal km’s (12.001 – 15.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bekende factoren. De maandpremie is dus erg persoonlijk. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef nu jouw postcode, geboortedatum, hoofdbestuurder in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle verzekeraars in Beverwijk en sluit online af Binnen no-time een voordelige autoverzekering afsluiten!